Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Bet chce mnie mocno wpienić. Chcę już po raz 5 postawić zakład na kwartę dla Cavs, ale łapię tylko kurs ponad 2 i non stop nie przyjmuje mimo, że postawię 5 sekund przed celnym rzutem to zmieni mi nawet wtedy...
Ide pierdole *****ane to wszystko Villarreal dostaje u siebie od ogórów, Sassuolo ma 2:0 i remisuje, a teraz jeszcze k***** Capitals 3:0 i w T3 dostają na 3:3.......................
Ide pierdole *****ane to wszystko Villarreal dostaje u siebie od ogórów, Sassuolo ma 2:0 i remisuje, a teraz jeszcze k***** Capitals 3:0 i w T3 dostają na 3:3.......................
Dobra postawiłem tę kwartę Cavs, ale to ostatnia rzecz, którą dziś postawiłem bo sobie ze mną lecą w uja. Po raz kolejny nie mam możliwości zamknięcia, a to zwykły zakład na kwartę
Witsmayer 1-1 over wszedł dziękuję
Waszyngton 4-3 wygrał uf udało się zarobić troszkę,tylko hokeje nawaliły na overki z Canady ,ale jest dobra nocka Pozdrawiam
Dobra postawiłem tę kwartę Cavs, ale to ostatnia rzecz, którą dziś postawiłem bo sobie ze mną lecą w uja. Po raz kolejny nie mam możliwości zamknięcia, a to zwykły zakład na kwartę
Zwrot dostałem za kwartę Cavs, ale szkoda bo Lebron miał przecież piłkę i całe 24 sekundy na ułożenie akcji, a zdecydował się na bezsensowny rzut za trzy
Za dobrze szedł ten dzień coś.
Gambit patologia na tym overpassie ja nie wiem jak oni mogli tu wygrywać. 13:5 i nie mogą zamknąć.
Indiana patologia.
Minnesota patologia.
słabo to wygląda. Dobrze, że wcześniej spory profit to nie będzie boleć aż tak.
Nie no kurde ja zostaję do tej 4 w nocy na mecz GSW z OKC bo tam się będą dziać rzeczy niepojęte bo to jest niemożliwe co się dzieje z kursami na ten mecz. W tej chwili jest 8.50 na Thunder. Przecież takiego kursu nie było nawet jak grali z Suns czy innymi zespołami. Kursy ciągle rosną nie wiadomo z jakiego powodu.