>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kursy ciągle rosną nie wiadomo z jakiego powodu.
GSW at home przegrało 2 spotkania w regular w tamtym sezonie z Bostonem i Chicago chyba. Oklahoma b2b po ciężkim meczu w Staples. Na San Antonio czy Cleveland w Oracle kursy po 4@ chodziły więc kurs na OKC jest ciężko powiedzieć odpowiedni ale na pewno nie jakiś mega duży.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Dziwne trochę wybory w meczu Gambit. Ale jak dojdzie do 3 mapy to Gambit będzie ogromnym faworytem na overpasie. Roznieśli tutaj na tej mapie Fnatic Academy, wcześniej w tym miesiącu wygrali też na niejz Godsent Academy i z Kinguin.

Dlatego:

Gambit 3rd map 1,50
Gambit -3,5 3rd map 1,99
✅
⛔

Mieli 13:5 i musieli double OT by to wygrać.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Nie da się postawić przeciw Bucksom jak gra Antetokounmpo. Nawet handi +9,5 mi utopi bo tylko on tam punkty zdobywa. Koleś będzie trząsł tą ligą

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Ale w NBA dzisiaj tragedia. 0-3-1
Indiana miała chyba 3 rzuty i nic nie wpadło żeby tego tiebreakera złamać...
Minnesota koszmarna 3 kwarta.
bleah trzeba zejść ze stawek bo stnd NBA robi się nieprzewidywalne i trzeba złapać trendy.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Chyba jestem jedynym, który ogląda mecz Warriors z Thunder, więc dla ciekawych wyjawię, że Westbrook gra gorzej niż najgorszy cieć ????

pablokon7 29

pablokon7

Użytkownik
Po dobrym początku dramat w drugiej kwarcie, GSW 3 za 3 bez odwetu:/ cos moj handi +15,5 sie oddała jak sie gra nie poprawi, Weestbrook dno totalne a takie starcie z KD miało byc z tu dostaje tak po głowie, ze bania mała oby po połowie sie obudził razem z ekipom i odrobili straty bo jak nie to duży do tylu:/

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Lepiej wyglądają drużyny z podwórka niż ta cała Oklahoma. Westbrook w tym meczu to jest jakieś nieporozumienie. Nie podaje, drybluje i nic z tego nie wychodzi, pcha się na czapy, fatalnie rzuca.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Ja zaatakuje -25 na OKC. Normalnie bym tego nie ruszał ale GSW chce ich dzisiaj zniszczyć i to widać i wg. mnie będą próbowali zajechać ich do końca w 3q a OKC ma już serdecznie dość. Tam nie funkcjonuje nic od końca 1q i to taka chimeryczna ekipa, że jak nie idzie to nie idzie i nie sądzę by tutaj mieli jakąkolwiek wolę walki.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Ja zaatakuje -25 na OKC. Normalnie bym tego nie ruszał ale GSW chce ich dzisiaj zniszczyć i to widać i wg. mnie będą próbowali zajechać ich do końca w 3q a OKC ma już serdecznie dość. Tam nie funkcjonuje nic od końca 1q i to taka chimeryczna ekipa, że jak nie idzie to nie idzie i nie sądzę by tutaj mieli jakąkolwiek wolę walki.
✅ 122:96 czasami też przyda się fart. Inna sprawa, że missread bo jednak GSW miało gdzieś dobijanie kiedy jutro mają mecz mimo, że KD i Thompson pograli sporo w 2 połowie.
można iść spać.

5567 719

5567

Użytkownik
Łee nie podali sobie rąk na koniec. Jeden i drugi kątem oka sie rozglądali, ale żaden nie podszedł. Russ tylko sie pod nosem uśmiechnął i udając kulawą nogę uciekl do szatni, a Kevin zalozyl ręcznik na głowę i niby, ze nic nie widzi taaaaa :grin:

matiee 407

matiee

Użytkownik
A gdzie tam Isner. Będzie walił w siatkę i tyle. Może ugra seta, ale meczu nie wygra. Sock forma jest, fajnie to wszystko wygląda. Liczę, że zagra z Isnerem jak ostatnio w Houston w półfinale.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom