Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
W meczu Isner Sock warto pograć pierwszy set na wygraną Socka, teraz na B365 jest @1.66, może na live trochę skoczy, fajnie jakby Isner serwował jako pierwszy
Roar vs MC - jak goście będą się tak pier.... pod bramką Brisbane (niczym Barca z czasów Guardioli, oczywiście z zachowaniem odpowiedniej skali ???? ) to nawet remisu nie wyciągną ???? w tym spotkaniu.
No i nie wyciągnęli ???? Z przewagi gości nic nie wynikało. Niestety.
Siema Mordy Uważajcie na Socka, duży może wyserwować TB lub cały mecz, widziałem spotkanie z Ferrerem i ładnie zamiatał. Sock faktycznie w wysokiej formie, ale ja bym dw 2:0 nie grał. Wczoraj gruba wtopa na Mainz. Nie ogarniam jak średniak z bundesligi może dostać takie lanie od zespołu z Belgii. Wstyd.
Anderlecht ma drugą najlepszą po Lewandowskim 9-kę świata, także tego
Co do Isnera to się zgadzam. Jeśli dociągnie do TB to automatycznie jest tam faworytem.
I odbiegając od tematu, to gratuluje odnalezienia konta ????
Napisałem w dziale WTA ale jak ktoś tu odpowie to usunę tam post ????
Chodzi o to, jak wygladaja półfinały WTA Elite Trophy. Czy losują pary półfinałowe czy już z góry wiadomo, że np. Zwyciężczyni grupy A zagra z B etc. Jak To wygląda?
Napisałem w dziale WTA ale jak ktoś tu odpowie to usunę tam post ????
Chodzi o to, jak wygladaja półfinały WTA Elite Trophy. Czy losują pary półfinałowe czy już z góry wiadomo, że np. Zwyciężczyni grupy A zagra z B etc. Jak To wygląda?
Jasne ze tu jest 50/50 a Isner lepiej trzyma podanie a tu wymian nie bedzie. Ferrer mial lamac Isnera i co?
Sock fajnie ale bez jaj. On gra dobrze z tymi co graja lzej, lekko itd. Bo on wali te fh i jak wchodza to wygrywa
Przecież nie można wygrać wszystkich TB w karierze. Wiadomo jednak, kto jest w tym największym specjalistą w tourze i to się nie zmieni, dopóki ten jegomość się całkiem nie zestarzeje i nie będzie mieć problemów, aby do tych dogrywek dociągać.
Ludzie, Sock przez ostatnie dwa tygodnie zagrał 16 meczy, to jest końska dawka dla każdego. Poza tym Isner to jest jego ziomek, po cholere grać takie spotkanie? Granolersowi puścił mecz w Bazylei bez problemu.
Moim zdaniem przy takim natężeniu meczy, "kolesiostwie" i bardzo dużą szansą na tb to granie Socka 2:0 jest samobójstwem
Ja bym uderzał w jakiś over, ewentualnie Isner +2.5, ale kurs taki o.