>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
peterkovic 150

peterkovic

Użytkownik
W meczu Isner Sock warto pograć pierwszy set na wygraną Socka, teraz na B365 jest @1.66, może na live trochę skoczy, fajnie jakby Isner serwował jako pierwszy

piotrekks 198

piotrekks

Użytkownik
???? Christoph Negritu v Calum Puttergill (Christoph Negritu wygra 2-0) @ 1,5
???? Kaitlyn Christian v Valeria Bhunu (Valeria Bhunu wygra seta 1) @ 4

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Roar vs MC - jak goście będą się tak pier.... pod bramką Brisbane (niczym Barca z czasów Guardioli, oczywiście z zachowaniem odpowiedniej skali ???? ) to nawet remisu nie wyciągną ???? w tym spotkaniu.
No i nie wyciągnęli ???? Z przewagi gości nic nie wynikało. Niestety.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Siema Mordy ;) Uważajcie na Socka, duży może wyserwować TB lub cały mecz, widziałem spotkanie z Ferrerem i ładnie zamiatał. Sock faktycznie w wysokiej formie, ale ja bym dw 2:0 nie grał. Wczoraj gruba wtopa na Mainz. Nie ogarniam jak średniak z bundesligi może dostać takie lanie od zespołu z Belgii. Wstyd.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Nie ogarniam jak średniak z bundesligi może dostać takie lanie od zespołu z Belgii
Anderlecht ma drugą najlepszą po Lewandowskim 9-kę świata, także tego :cool:
Co do Isnera to się zgadzam. Jeśli dociągnie do TB to automatycznie jest tam faworytem.
I odbiegając od tematu, to gratuluje odnalezienia konta ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
Napisałem w dziale WTA ale jak ktoś tu odpowie to usunę tam post ????
Chodzi o to, jak wygladaja półfinały WTA Elite Trophy. Czy losują pary półfinałowe czy już z góry wiadomo, że np. Zwyciężczyni grupy A zagra z B etc. Jak To wygląda?

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Napisałem w dziale WTA ale jak ktoś tu odpowie to usunę tam post ????
Chodzi o to, jak wygladaja półfinały WTA Elite Trophy. Czy losują pary półfinałowe czy już z góry wiadomo, że np. Zwyciężczyni grupy A zagra z B etc. Jak To wygląda?
Edytowałem Ci post i napisałem jak to wyglądało przed rokiem.

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Jasne ze tu jest 50/50 a Isner lepiej trzyma podanie a tu wymian nie bedzie. Ferrer mial lamac Isnera i co?
Sock fajnie ale bez jaj. On gra dobrze z tymi co graja lzej, lekko itd. Bo on wali te fh i jak wchodza to wygrywa

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Nie zgadzam się...zresztą wczoraj wszyscy widzieli co zrobił w TB ;)
Przecież nie można wygrać wszystkich TB w karierze. Wiadomo jednak, kto jest w tym największym specjalistą w tourze i to się nie zmieni, dopóki ten jegomość się całkiem nie zestarzeje i nie będzie mieć problemów, aby do tych dogrywek dociągać.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Ludzie, Sock przez ostatnie dwa tygodnie zagrał 16 meczy, to jest końska dawka dla każdego. Poza tym Isner to jest jego ziomek, po cholere grać takie spotkanie? Granolersowi puścił mecz w Bazylei bez problemu.
Moim zdaniem przy takim natężeniu meczy, &quot;kolesiostwie&quot; i bardzo dużą szansą na tb to granie Socka 2:0 jest samobójstwem :cool:
Ja bym uderzał w jakiś over, ewentualnie Isner +2.5, ale kurs taki o.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom