>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Widzicie jak wygląda gra obronna Indiany? Bucks ma w każdej akcji przynajmniej jednego zawodnika na czystej pozycji do trójki. Szkoda, że nie wykorzystują dużo bo zabili by już zakład na 1 połowę i miałbym spokój

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Ja to nie wiem czy liga nie dała jakiegoś nakazu gry ofensywnej bo wyniki mega overowe, przynajmniej na początku sezonu. Cleveland to nie ma po co grać w obronie, oni czekają na revenge finals z GSW :grin:

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Z reguły 3 kwart lepiej nie grać. Po suszarce w szatni czasem diametralnie się zmienia gra zespołu. Do połowy 3 kwarty lub już do 4 lepiej poczekać

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Ale ten Cousins zawodzi. Tak jak mówiłem, gra Kings za bardzo zależy od niego. Liderem powinien być Gay, ale ego DMC wykracza o wiele poza szatnię

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Strasznie nie lubię tych przerw i zaraz się wkurzę to pójdę spać. Jedyne co mnie jeszcze trzyma to chęć obejrzenia meczu GSW vs OKC

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Szkoda mi tego Gallinarego. Tyle lat już siedzi w tym Denver, a ta drużyna to totalne badziewie, a on sam jest bardzo dobrym zawodnikiem. Obok Haywarda najlepszy białas w lidze

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Dobry wieczór wszystkim
Z piłki mi brakuje 1 gola kurde pecha jak nie wejdzie 2 piłka 0,5 weszło pięknie po 20 min

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom