>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Bet chce mnie mocno wpienić. Chcę już po raz 5 postawić zakład na kwartę dla Cavs, ale łapię tylko kurs ponad 2 i non stop nie przyjmuje mimo, że postawię 5 sekund przed celnym rzutem to zmieni mi nawet wtedy...

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Dziękuje jeszce ponad 20 min mają ,ale Waszyngron mnie wnerwił z 3-0 na remis ,kurde te Nhl mnie dobija

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Ide pierdole *****ane to wszystko Villarreal dostaje u siebie od ogórów, Sassuolo ma 2:0 i remisuje, a teraz jeszcze k***** Capitals 3:0 i w T3 dostają na 3:3.......................

U 0

Gość
Ide pierdole *****ane to wszystko Villarreal dostaje u siebie od ogórów, Sassuolo ma 2:0 i remisuje, a teraz jeszcze k***** Capitals 3:0 i w T3 dostają na 3:3.......................
No można się wkurzyć szkoda nerwów na to wszystko ,Współczuje ja mam Waszyngton zw meczu a chciałem over dać 3,5 i bym lepiej wyszedł ;)

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Dobra postawiłem tę kwartę Cavs, ale to ostatnia rzecz, którą dziś postawiłem bo sobie ze mną lecą w uja. Po raz kolejny nie mam możliwości zamknięcia, a to zwykły zakład na kwartę

U 0

Gość
Witsmayer 1-1 over wszedł dziękuję
Waszyngton 4-3 wygrał uf udało się zarobić troszkę,tylko hokeje nawaliły na overki z Canady ,ale jest dobra nocka Pozdrawiam

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Dobra postawiłem tę kwartę Cavs, ale to ostatnia rzecz, którą dziś postawiłem bo sobie ze mną lecą w uja. Po raz kolejny nie mam możliwości zamknięcia, a to zwykły zakład na kwartę
Cwaniaczki,czesto tak,jak cos jest na styk to blokują

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Zwrot dostałem za kwartę Cavs, ale szkoda bo Lebron miał przecież piłkę i całe 24 sekundy na ułożenie akcji, a zdecydował się na bezsensowny rzut za trzy

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Za dobrze szedł ten dzień coś.
Gambit patologia na tym overpassie ja nie wiem jak oni mogli tu wygrywać. 13:5 i nie mogą zamknąć.
Indiana patologia.
Minnesota patologia.
słabo to wygląda. Dobrze, że wcześniej spory profit to nie będzie boleć aż tak.

U 0

Gość
Miłego wieczorku Wszystkim i sporo wygranych ,ja idę spać po udanej nocce Pozdrawiam wszystkich

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Nie no kurde ja zostaję do tej 4 w nocy na mecz GSW z OKC bo tam się będą dziać rzeczy niepojęte bo to jest niemożliwe co się dzieje z kursami na ten mecz. W tej chwili jest 8.50 na Thunder. Przecież takiego kursu nie było nawet jak grali z Suns czy innymi zespołami. Kursy ciągle rosną nie wiadomo z jakiego powodu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom