Idź i spróbuj to wykryć. To jest praktycznie nierealne w tym sporcie.Czemu nikt się tym bagnem nie zajmie?
Minnesota -1,5 1 kwarta - 2.0
Nierealne? To czemu coraz głośniej o tym? Przecież 80% meczy tak wyglada. I bądź tu mądry żeby na takiego nie trafić..gościu ma 2;0 40-30 i od tej pory wszystko wywarła. Dosłownie. Zapomniał jak się gra? I się skończy pewnie 4;6 jak w 1 secie. No nic, to taka moja dygresja. Silna wola i trzeba skończyć z tym bagnem.Idź i spróbuj to wykryć. To jest praktycznie nierealne w tym sporcie.
Zresztą, tu nie zawsze ustawiany jest wynik końcowy. Mafia zarabia nawet na pojedynczych punktach w gemie, także wiesz.
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=OTcxOTY%E2%84%96f&c=en&i=eWl2bW9iZGlzaA%E2%84%96f%E2%84%96fMacie jakiesgoś streama HD do Cavs co nie opóźnia? Bo widze, że juz 21:24, a na stramie 15:15 ;c
No ale co z tego, że głośniej? Ja wiem, Ty wiesz, wszyscy wiedzą. To żadne odkrycie powiedzieć, że mecze tenisowe są ustawiane. Ale wykryć to i słusznie udupić jednego z drugim to jest niemożliwe. Przynajmniej na obecny czas.Nierealne? To czemu coraz głośniej o tym?
Wystarczyło moim zdaniem śledzić ilość pieniędzy zawieranych na dany zakład. Wiadomo, poszczególny gemy, punkty byłoby gorzej wykryć. Ale np dokładny wynik, czy set itd juz łatwiej. PozdrawiamNo ale co z tego, że głośniej? Ja wiem, Ty wiesz, wszyscy wiedzą. To żadne odkrycie powiedzieć, że mecze tenisowe są ustawiane. Ale wykryć to i słusznie udupić jednego z drugim to jest niemożliwe. Przynajmniej na obecny czas.
Tyle że to dopiero poszlaka, a nie dowód. Tu jedynie mógłby pomóc jakiś kret w tych mafijnych strukturach.Wystarczyło moim zdaniem śledzić ilość pieniędzy zawieranych na dany zakład. Wiadomo, poszczególny gemy, punkty byłoby gorzej wykryć. Ale np dokładny wynik, czy set itd juz łatwiej. Pozdrawiam
Jak takie Cleveland z Bostonem wychodzi i na kiepskiej skuteczności robią 61 punktów to jest to chore. Żadna ekipa nie ma 50% w 1q. Ja rozumiem show itd ale bez jaj defensywa zeszła na daleki plan a gwizdanie wszystkiego nie pomaga.Wyniki na poczatku sezonu to jest kosmos. Nie mówiąc o poszczególnych kwartach.
To akurat najstarszy trop świata. Gdyby to było takie proste...Wystarczyło moim zdaniem śledzić ilość pieniędzy zawieranych na dany zakład. Wiadomo, poszczególny gemy, punkty byłoby gorzej wykryć. Ale np dokładny wynik, czy set itd juz łatwiej. Pozdrawiam
Jak takie Cleveland z Bostonem wychodzi i na kiepskiej skuteczności robią 61 punktów to jest to chore. Żadna ekipa nie ma 50% w 1q. Ja rozumiem show itd ale bez jaj defensywa zeszła na daleki plan a gwizdanie wszystkiego nie pomaga. A no i mówimy o dwóch podobno dobrych drużynach w defensywie.Wyniki na poczatku sezonu to jest kosmos. Nie mówiąc o poszczególnych kwartach.