>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Czemu nikt się tym bagnem nie zajmie?
Idź i spróbuj to wykryć. To jest praktycznie nierealne w tym sporcie.

Zresztą, tu nie zawsze ustawiany jest wynik końcowy. Mafia zarabia nawet na pojedynczych punktach w gemie, także wiesz.

R 813

robssson

Użytkownik
Idź i spróbuj to wykryć. To jest praktycznie nierealne w tym sporcie.

Zresztą, tu nie zawsze ustawiany jest wynik końcowy. Mafia zarabia nawet na pojedynczych punktach w gemie, także wiesz.
Nierealne? To czemu coraz głośniej o tym? Przecież 80% meczy tak wyglada. I bądź tu mądry żeby na takiego nie trafić..gościu ma 2;0 40-30 i od tej pory wszystko wywarła. Dosłownie. Zapomniał jak się gra;)? I się skończy pewnie 4;6 jak w 1 secie. No nic, to taka moja dygresja. Silna wola i trzeba skończyć z tym bagnem.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Nierealne? To czemu coraz głośniej o tym?
No ale co z tego, że głośniej? Ja wiem, Ty wiesz, wszyscy wiedzą. To żadne odkrycie powiedzieć, że mecze tenisowe są ustawiane. Ale wykryć to i słusznie udupić jednego z drugim to jest niemożliwe. Przynajmniej na obecny czas.

R 813

robssson

Użytkownik
No ale co z tego, że głośniej? Ja wiem, Ty wiesz, wszyscy wiedzą. To żadne odkrycie powiedzieć, że mecze tenisowe są ustawiane. Ale wykryć to i słusznie udupić jednego z drugim to jest niemożliwe. Przynajmniej na obecny czas.
Wystarczyło moim zdaniem śledzić ilość pieniędzy zawieranych na dany zakład. Wiadomo, poszczególny gemy, punkty byłoby gorzej wykryć. Ale np dokładny wynik, czy set itd juz łatwiej. Pozdrawiam

ciunek 335

ciunek

Użytkownik
Magic -5.5 @ 1.90
Dobranoc ;) lubię taką niepewność rano, a pierwsza rzecz po przebudzeniu rano to Flashscore w tel ????

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Wystarczyło moim zdaniem śledzić ilość pieniędzy zawieranych na dany zakład. Wiadomo, poszczególny gemy, punkty byłoby gorzej wykryć. Ale np dokładny wynik, czy set itd juz łatwiej. Pozdrawiam
Tyle że to dopiero poszlaka, a nie dowód. Tu jedynie mógłby pomóc jakiś kret w tych mafijnych strukturach.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Wyniki na poczatku sezonu to jest kosmos. Nie mówiąc o poszczególnych kwartach.
Jak takie Cleveland z Bostonem wychodzi i na kiepskiej skuteczności robią 61 punktów to jest to chore. Żadna ekipa nie ma 50% w 1q. Ja rozumiem show itd ale bez jaj defensywa zeszła na daleki plan a gwizdanie wszystkiego nie pomaga.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
To akurat najstarszy trop świata. Gdyby to było takie proste...

Otrzymane punkty reputacji: +6
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Wyniki na poczatku sezonu to jest kosmos. Nie mówiąc o poszczególnych kwartach.
Jak takie Cleveland z Bostonem wychodzi i na kiepskiej skuteczności robią 61 punktów to jest to chore. Żadna ekipa nie ma 50% w 1q. Ja rozumiem show itd ale bez jaj defensywa zeszła na daleki plan a gwizdanie wszystkiego nie pomaga. A no i mówimy o dwóch podobno dobrych drużynach w defensywie.
Minnesota. Uroki młodej drużyny. 4 minut i 3:13 w 2q.
Rozumiem stracić jedną bramkę w meczu w przewadze ale dwie ? lol

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom