>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Dodig @1.90
jak Chorwat nie pokona takiego cegłotłuka w hali, to niech lepiej kończy singlową karierę, bo nie ma dla niego ratunku.

Otrzymane punkty reputacji: +14
galica13 522

galica13

Użytkownik
Kibice w Sztokholmie kibicują... sędziemu ponieważ Mohamed Layhani jest &#39;ich&#39;. Znaczy teraz kibicują Sugicie, bo Almagro coś dyskutował z sędzią ????

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Chciałbym dzisiaj coś wszystkim grającym singlami na Real zaproponować. Dodawajcie sobie typ na Vive Tauron Kielce z kursem 1,05. Super podwyższenie ewentualnej wygranej. Górnik w rozsypce po zwolnieniu &quot;Józka&quot;, kilku zawodników opowiedziało się za nim, jest mini konflikt. Do gaszenia tego pożaru wyznaczono prawie 70-letniego Ryśka Skutnika. Ten kurs to promocja.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Chcesz znać jakiś wynik?
Zaraz pojawią się kursy na półfinały challenger table tennis
SHCBACKER 3,50 bet365
Vostes mnie dziś niczym nie zachwyca, a to półfinał, za jakieś rozsądne pieniądze warto zagrać na Schabackera
zaczynają o 14:35
Sixeros: przekonamy się za kilka minut, jeżeli Niemiec nie wygra dziś fatalny dzień z table tennis
DarkAdi: A jeśli chodzi o mecz Real vs Legia jestem zdania, że Królewscy postrzelają w pierwszej połowie, a w drugiej do grania under 2,5 bramek po 2,02 w Ónibet
Jeszcze Schabacker +1,5 seta po 2,10 w bet.365 tenis stołowy

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
co tipsarevic zorbil wlasnie w tb to jakas masakra, dwie pilki przy siatce z jedna mogl zorbic aboslutnie wszystko to uderzyl w siatke, chwile wczesniejwywalil aut spod samej siatki no komediant.

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
ja bym złamanego grosza nie postawił na Schabackera z Vostesem. Niemiec nic nie pokazał w ostatnim meczu z Akkuzu. Dla mnie finał to Vostes vs Akuzzu i wygrana Belga

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom