>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
I jeszcze w dwóch zdaniach o tych spotkaniach challenger series w table tennis, czasami zdarza się, że w turnieju występują Horejsi z Błaszczykiem, grają między sobą na turnieju, a reprezentują barwy jednego klubu Palmiarnia Zielona Góra, to myślicie, że jeden drugiemu się nie podkłada. Nie chcę tu snuć żadnych teorii spiskowych
Mamy kursy na finał: Vostes vs David odpowiednio 1,62 do 2,25 z bwin

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Właśnie kursy na handicapy na Real są beznadziejne. Zresztą prawie wszystkie kursy na ten mecz są do dupy bo buki się wycwaniły. Wierzycie, że Real będzie strzelał jeszcze więcej jak np. szybko będą prowadzić 3:0? Mi się wydaje, że nie. Do przerwy może 3, 4:0 a po przerwie plaża jak Sporting. Właśnie dlatego moja nadzieja w bramce rezerwowego bo przypuśćmy dobry wynik do przerwy to od 45 minuty już przynajmniej jeden wejdzie za kogoś z trójki BBC.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Masówa i tak poszła od momentu wystawienia kursów. Bardzo trudno jest zmniejszyć z 1.10 kurs, a tu w kilka tygodni z 1.10 do 1.02 na Real spadło. Masówy na handicapy poszły, -3,5 kurs 1.65 to jakiś żart według mnie. Jasne, że Real stać aby dopierdzielić Legii nawet 12:0 ale czy im się będzie chciało. Jak dla mnie to jeszcze over 2,5 bramki do przerwy jest całkiem spoko zakładem. Inne zakłady na gole dla mnie no bet

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Żesz kur...
Postawiłem na kuponie, że Pazdan i Hlousek dostaną po żółtej, bo byłem pewien że Pazdan zagra bo miał przecież tyle czasu na dojście do siebie, a tu zonk. Właśnie czytam u Smokowskiego na twitterze, że występ Pazdana jest niemożliwy. Jak kupon wejdzie to i tak uja wygram ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
siatkowka kobiet
kohila kazdy handicap do gry !!! graja z totalnymi amatorkami !
kohila uner 141,5 bet365 @ 1,83
e: obecni uner 158,5 @ 1,83
kohila -2,5 @ 1,90

zabijac to mocno !!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom