>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
Chłopie nie grałem tego typu, ale jak widziałem jak przekonujesz ludzi i jak piszesz, ze ładować ile sie da itp. Trzeba brać odpowiedzialność za swoje słowa
sami kretyni tutaj ????

domu zastawialiscie ? ja teraz wszedlem -1,5 i sie siemieje x2 ;] zegnam

Otrzymane punkty reputacji: +4
P 1,8K

patced

Użytkownik
typie jak ktos jest powazny to nie wznieca sie jakas reputa czy postami ale moze kiedys to zrozumiesz za jakies 10 lat albo i wiecej. Zeby nie bylo ze nie na temat real -5.5
typie graj dalej po dwa zika i nie zauwazaj roznicz poziomow ???? laduj all inami kazdemu co napisze ze pefka

15-5 mam nadzieje ze zamknie wam mordy wynik 3 seta ;]

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Jeszcze podnoszenie argumentu postow i reputy jest conajmniej zalosne.
I dziekuje adminowi o usuwanie postow, nie mozna prowadzic merytorycznej dyskusji.
Wigry Suwalki
@2,1 caloroczniak

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Dajcie sobie już spokój z tym meczem/typem/setem. Chyba każdy z was co obstawia za nominał jaki uważa za słuszny ma swój rozum, czy ładujecie tak w ciemno w każdy typ co ktoś tu rzuci z serii &quot;lokata&quot; &quot;pewka&quot; i inne. Dalsze rozbijanie tematu wiecie jak się skończy.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Cytat:
&lt;table width=&quot;100%&quot; cellspacing=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;6&quot; border=&quot;0&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;alt2&quot; style=&quot;border:1px inset&quot;&gt; Napisał marek611 -&gt;

a nie bierzesz pod uwagę, że mecz może kompletnie być ustawiony na wynik np. 3:2?

&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
prosze schowaj herezje w kieszen... 3-0 i nic innego tu sie nie stanie....

P 1,8K

patced

Użytkownik
kopanie sie z trzeba dzieciakami ktorzy graja po piataku jest bez sensu i coraz czesciej mam wrazenie ze tadek i spolka dobrze zrobili ze poszli w pizdu
ja pogralem -1,5 na zwrot stawki i wszedlem -4,5 na 3 set ale o tym pisalem screnow nie mam zamiaru pokazywac bo wielokrotnie wrzucalem gdzie stawki sa 4 cyfrowe i nie musze wam dzieciaki nic udowadniac
e; lozer dajesz

S 245

sparks88

Użytkownik
Wy zaś nie potraficie korzystać z własnego rozumu. Typowa polska mentalność, gdy coś pójdzie nie tak, każdy jest dla was zerem ;)
Dlaczego ja mogłem zarobić na wiedzy, którą przekazał patced? Odpowiedź jest prosta - własny rozum.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Wy zaś nie potraficie korzystać z własnego rozumu. Typowa polska mentalność, gdy coś pójdzie nie tak, każdy jest dla was zerem ;)
Dlaczego ja mogłem zarobić na wiedzy, którą przekazał patced? Odpowiedź jest prosta - własny rozum.
tak jak na pw pisales szkoda strzepic ryja, typowe pieniaki za pitaka w sts czy cos 10 lat gram u buka a skoro gram stawkami 4 cyrowymi to znaczy ze nie stracilem chalpy ????
e; masz te screny
http://www.fotosik.pl/zdjecie/3a148e8caa1cb2ad
grubo = maxx plaska stawka czyli jakis % budzetu nie gram all inow wyleczylem sie nawet na pefki
a byla to pefka zobacz wynik setow zaoraly...zlekcewazyly oddajac 11pkt i zaoraly tyle w temacie

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Siatkówka kobiet: Łódź vs Legionowo, start 18:00, typy:
#1. Legionowa +6,5 pkt-a 1,85 Betgun ✅ (mało kto ma tam konto), +5,5 pkt-a 2,00 ✅ Bet.365 Pierwszy set ✅
#2. Legionowo +2,5 seta 2,37 Bet.365 ✅
#3. Legionowo +19,5 pkt-a 1,80 Bet.365
Po pierwszym secie tyle ✅ siatkarki z Legionowa zaczęły od prowadzenia 0-7, i 10-17, i roztrwoniły przewagę, ale ostatecznie wygrały 21-25 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +24
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom