>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Lajovic 2 set kurs 2.0
365
nie radzi sobie z nim janko, jak go mial na widelcu w tb to dwa glupie bledy i na koncu siatka. Gania go po korcie a serb juz dyszy. Poza tym nie widze u Tipsy takiej koncentracji i checi zdobycia punktu za wszelka cene, jak juz ma idealna sytuacje to cos kombinuje, w takich samych sytuacjach z Tsonga lal w ten kort jak sie tylko dalo a tu mu sie zbiera na jakies skroty.
i chyba po Janko..

Otrzymane punkty reputacji: +1
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Nie no panowie, a tak bez jaj to value mam, ale u wszystkich buków raczej tego nie znajdziecie. Na gola rezerwowego w tym meczu jest 3.50 w Milenium. Jeśli w jakimkolwiek buku internetowym jest takie coś to pewnie będzie koło 4.0 kurs i warto postawić. Real ma szeroką ławkę i rywalizacja w pierwszym składzie jest bardzo zacięta. Jak takiemu Benzemie czy Bale&#39;owi nie będzie się chciało grać to wejdzie Morata, Asensio, Isco lub James (nwm który zagra w 1 składzie) to będą grać na 100% aby pokazać Zidane&#39;owi że zasługują na 1 skład.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Na gola rezerwowego w tym meczu jest 3.50 w Milenium. Jeśli w jakimkolwiek buku internetowym jest takie coś to pewnie będzie koło 4.0 kurs i warto postawić. Real ma szeroką ławkę i rywalizacja w pierwszym składzie jest bardzo zacięta. Jak takiemu Benzemie czy Bale&#39;owi nie będzie się chciało grać to wejdzie Morata, Asensio, Isco lub James (nwm który zagra w 1 składzie) to będą grać na 100% aby pokazać Zidane&#39;owi że zasługują na 1 skład.
Albo Aleksandrow..

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Lajovic 2 set kurs 2.0
365

nie radzi sobie z nim janko, jak go mial na widelcu w tb to dwa glupie bledy i na koncu siatka. Gania go po korcie a serb juz dyszy. Poza tym nie widze u Tipsy takiej koncentracji i checi zdobycia punktu za wszelka cene, jak juz ma idealna sytuacje to cos kombinuje, w takich samych sytuacjach z Tsonga lal w ten kort jak sie tylko dalo a tu mu sie zbiera na jakies skroty.

i chyba po Janko..
✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
No to jedziemy za ciosem. Tak jak mówiłem tak stawiam, za zysk z Vostesa
David vs Akuzzu 2 (1.83) półfinał tenis stołowy.
David dzisiaj gra kaszane i nie wierzę, że coś się zmieni przez 2,3h. Przegrał gładko 3-0 z Enzo Anglesem. Potem strasznie wymęczył z jednym z najslabszysz w stawce tzn Huzjakiem 3-1 i teraz przychodzi mu grac z Francuzem który też nie czarował i w eliminacjach przegrał z Davidem 1-3 ale dyspozycja dnia zdecydowanie po jego stronie

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
No to jedziemy za ciosem. Tak jak mówiłem tak stawiam, za zysk z Vostesa

David vs Akuzzu 2 (1.83) półfinał tenis stołowy.

David dzisiaj gra kaszane i nie wierzę, że coś się zmieni przez 2,3h. Przegrał gładko 3-0 z Enzo Anglesem. Potem strasznie wymęczył z jednym z najslabszysz w stawce tzn Huzjakiem 3-1 i teraz przychodzi mu grac z Francuzem który też nie czarował i w eliminacjach przegrał z Davidem 1-3 ale dyspozycja dnia zdecydowanie po jego stronie
David dużo lepiej jak we wcześniejszych meczach. Finał chyba odpuszczę chociaz wydaje mi się że Vostes wygra.

⛔

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
I David jak nowo narodzony :razz: dziwny ten turniej oj dziwny
E: Chociaz może coś jeszcze nabroi
Z pewnością wiesz jaka jest pula nagród w tych challengerach, dzieję się różne dziwne rzeczy, czasami taki brak zaangażowanie, który przeraża, można zobaczyć na facebooku kilkanaście zdjęć z tego turnieju.
a tak swoją drogą challengerowiec Chtchttinine, powinieneś kojarzyć, defensor, gra obronna, grał kilka lat temu w parze z Chen Weixing, kiedyś (piąta rakieta świata) miałem przyjemność zamienić dwa słowa z tym Austriakiem, teraz to już ponad 40-letni zawodnik, kto w debla atakuje jeżeli dwóch zawodników gra defensywnie. Za atak był odpowiedzialny Chen Weixing, który jeszcze w zeszłym sezonie reprezentował barwy Energii Manekin Toruń, jeden z lepszych graczy ligi
Czekamy na kursy na FINAŁ
Sixeros: patrzysz jakoś uważniej na mecze kwalifikacyjne Mistrzostw Europy?
o 18:30 gra Adam Pattanyus, który reprezentuje barwy Gwiazdy Zooleszcz Bydgoszcz, kurs na niego 1,25 widziałem go w akcji, może na podbicie, kurs z bet.365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom