>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Nie wiem czy zauważyliście już, ale flashscore wprowadził do swojej oferty sporty zimowe ???? ciekawe co dokładnie i w jaki sposób będzie można obserwować, ale to dobra wiadomość.

radek1509 53

radek1509

Użytkownik
Nie wiem czy zauważyliście już, ale flashscore wprowadził do swojej oferty sporty zimowe ???? ciekawe co dokładnie i w jaki sposób będzie można obserwować, ale to dobra wiadomość.
Tak, to dobra wiadomość, ale sądzę, że będą to tylko wyniki końcowe...

szpon 154

szpon

Użytkownik
Jak ktos chce pokombinowac to w meczu tenisa stolowego Nuytinck - Weber jest odwrocony wynik. W sensie wygyrwa spokojnie Nuytinck, a oni mysla, ze Weber i sa dobre kursy. Ja tego jednak nie biore bo znowu mi limit moga dac, a pewnie i tak bedzie zwrot.

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Weź Kukuła mnie nie wku...j, bo dwa gemy Ci do końca meczu zostały, więc graj normalnie, a nie udajesz, że Cię coś boli. -.-
E: Co za frajer, przez cały czas normalnie biegał, teraz nagle kontuzja.... ????????

radek1509 53

radek1509

Użytkownik
Rusek mógł mu tak nie cisnąć ???? , wygrałby drugiego jednym przełamaniem to Kukła dograłby to z nadzieją, że może jeszcze coś ugra, a tak przestraszył się pogromu w drugim secie 6:0 &quot;no i c**j no i cześć&quot;

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Tenis stołowy, godzina rozpoczęcia 13:00
Can Akkuzu vs Jens Schabacker, Schabacker +1,5 seta ( musi ugrać przynajmniej dwa sety), kurs 2,00, bukmacher: bet.365
Schabacker wygrał dziś z Angles 3-1, uważam, że warto, dwa sety powinien ugrać
e: nie siedzi dziś nic table tennis ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom