>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Wchodzę do działu nhl a tam 2 strony suchych powtarzających się typów bez żadnej analizy. I jak tu coś wybrać/komu zaufać? :razz:
E: jednak wszedłem gdzieś indziej ???? , chyba że ktoś te wpisy pousuwał

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Ricardas Berankis @ 2.50
Fognini falszywy faworyt. Koncowka sezonu gdzie Fognini zaduzo motywacji miec nie bedzie w przeciwienstwie do Litwina ktory bedzie mogl sie tutaj wykazac i zdobyc troche pkt do rankingu.
Hala to jego mocna strona.

Fog ma ujemny bilans pod dachem.

Otrzymane punkty reputacji: +6
krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Każdy sam decyduje co gra, Petr David negatywnie zaskoczył, a dla tych co jeszcze chcą proponuję z PING PONGA (Prezes96-chociaż uważam, że prezes jest tylko jeden ;) ) Oscar Perman +2,5 seta vs Vostes, jak tylko kursy się pojawią, start za około 20 minut i tu stream gdyby ktoś chciał: http://challengerseries.net/content/video
e: mhm nie dali handicapu, ale dziś tenis stołowy po całości do grania
PRZECZYTAJCIE TO: Szef Elity bardzo ,,poważany&#39;&#39; użytkownik na forum napisał do mnie na gg w ładnych słowach, że przegrał na moim typie: Petr David z tenisa stołowego, i mam oddać jemu szmal, i jeszcze kilka ,,ładnych&#39;&#39; określeń ;)

C 334

copper

Użytkownik
Berankis jak zwykle zawodzi ⛔
Litwin jednak nie ta liga. Nadaje sie tylko do klepania amatorow w challengerach.
Jak zawodzi jak zwykle to po co go grać.Wiem,że niektórzy uzależnieni a dobry typer nawet w Wigilie gra ale wrzucajcie tu rzeczy tylko przemyślane a nie wszystko jak leci.Jakość ponad ilość!

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Jak zawodzi jak zwykle to po co go grać.Wiem,że niektórzy uzależnieni a dobry typer nawet w Wigilie gra ale wrzucajcie tu rzeczy tylko przemyślane a nie wszystko jak leci.Jakość ponad ilość!

Bo Fognini to pajac i jest mocno przecienty na tej nawierzchni.
Daruj sobie te teksty bo nie jestes wstanie w zaden sposob mnie urazic.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom