>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Powie mi ktoś dlaczego w lolu na tym turnieju są takie przerwy w rozgrywaniu meczów? Wczoraj skończyli ćwierćfinały a półfinały dopiero 22.. Czemu tak późno? w Csie to całego majora w pare dni rozgrywają i cześć i czapka

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Powie mi ktoś dlaczego w lolu na tym turnieju są takie przerwy w rozgrywaniu meczów? Wczoraj skończyli ćwierćfinały a półfinały dopiero 22.. Czemu tak późno? w Csie to całego majora w pare dni rozgrywają i cześć i czapka
bo mistrzostwa w lolu są rozgrywane w kilku miastach, a turnieje cs-a w jednym miejscu, jedną sceną itd. ????

minglee 312

minglee

Użytkownik
Nie wiem ale sam fakt, że poszczególne etapy rozgrywane są w innych miastach powoduje, że nie mogą grać dzień po dniu bo potrzebują czas na przelot, ustawienie sceny i dopięcia wszystkiego na ostatni guzik, odkąd pamiętam to zawsze tak grali co tydzień

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Typowy tennis , gra teraz na wyjebce.
Teraz robi wszystko by się połamać
Juz połamany ????
Sam go mam po 3,3 bo Ghem to dziad ale takie teksty ze bez walki to bys se oszczedzil :p znajac zycie i tak zrobi nam kuku i walnie maximo 2;0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom