bo mistrzostwa w lolu są rozgrywane w kilku miastach, a turnieje cs-a w jednym miejscu, jedną sceną itd. ????Powie mi ktoś dlaczego w lolu na tym turnieju są takie przerwy w rozgrywaniu meczów? Wczoraj skończyli ćwierćfinały a półfinały dopiero 22.. Czemu tak późno? w Csie to całego majora w pare dni rozgrywają i cześć i czapka
Nie wiem ale sam fakt, że poszczególne etapy rozgrywane są w innych miastach powoduje, że nie mogą grać dzień po dniu bo potrzebują czas na przelot, ustawienie sceny i dopięcia wszystkiego na ostatni guzik, odkąd pamiętam to zawsze tak grali co tydzieńPowie mi ktoś dlaczego w lolu na tym turnieju są takie przerwy w rozgrywaniu meczów? Wczoraj skończyli ćwierćfinały a półfinały dopiero 22.. Czemu tak późno? w Csie to całego majora w pare dni rozgrywają i cześć i czapka
Po czym tak sądzisz? uwielbiam takie betyPolecam 2gi set Gonzalez @1,95
Ghem odda bez walki
Za 2 minuty lecisz na Canal+ :grin:Po czym tak sądzisz? uwielbiam takie bety
Typowy tennis , gra teraz na wyjebce.Po czym tak sądzisz? uwielbiam takie bety
Paragwaj rezerwy
Rubio Nu - Sportivo Luqueno
gol do ht @2.05
26 minuta
Sam go mam po 3,3 bo Ghem to dziad ale takie teksty ze bez walki to bys se oszczedzil znajac zycie i tak zrobi nam kuku i walnie maximo 2;0Typowy tennis , gra teraz na wyjebce.
Teraz robi wszystko by się połamać
Juz połamany ????
Dzięki za info ????Za 2 minuty lecisz na Canal+ :grin:
macie streama?Dzięki za info ????
SorrySam go mam po 3,3 bo Ghem to dziad ale takie teksty ze bez walki to bys se oszczedzil znajac zycie i tak zrobi nam kuku i walnie maximo 2;0
Na luzie , teraz jeszcze mecz ogarnie.Polecam 2gi set Gonzalez @1,95
Ghem odda bez walki