>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Co ten Karius gra, najpierw podaje do napastnikow Man U, potem jak mu pokazuja zeby wywalip pilke do przodu bo presing Man U, to on gra do obroncow...czuje po kosciach, ze Unajted to wygraja 0:1 po jakims babolu ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Cytat:
&lt;table width=&quot;100%&quot; cellspacing=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;6&quot; border=&quot;0&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;alt2&quot; style=&quot;border:1px inset&quot;&gt; Napisał marek611 -&gt;

Liv - MU 50,00-59,59 rzuty wolne over 3,5 @2

&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
✅ jest dość dużo fauli ????
na tych 10 minutowych można ładnie zarobić :grin:

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Zaraz Runej wejdzie i strzeli decydujaca bramke tak jak w ostatnich derbach w tamtym sezonie na Anfield w lidze. A to co Ibra zmarnowal po podaniu Pogby to masakra...sorry wiem, ze to bylo 5 minut temu ale mam maly poslizg na streamie :p

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
przydałby się gol dla manchesteru, zaraz by kartki się sypały i rożne dla liverpoolu :/ a tak to oglądamy bardzo słaby mecz...
@Edit
Nooo Fellaini w końcu żółta... długo kazał na siebie czekać ????

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
przydałby się gol dla manchesteru, zaraz by kartki się sypały i rożne dla liverpoolu :/ a tak to oglądamy bardzo słaby mecz...
Slaby, bo bez bramek. Za to gra Man U w obronie zasluguje na slowa uznania bo i back4 i DeGea graja bardzo dobry mecz.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Hej,
Ktos mnie prosil o wyslanie wyniku jakiegos esportu.Jak gral jakis team Liquid ?Podobo mecz byl przed chwilą czy jakos tak.Nie wiem gdzie to sprawdzic ani w co grali.
Dzieki.

Otrzymane punkty reputacji: +26
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom