>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
Brouwer/Meeuwsen - Ranghieri/Carambula 1.66 5/5 bet365
Uzasadnij bo juz mnie wkurza twoje durne pisanie czystych typow. Jakim cudem brojer z kolezka jest faworytem hmm ? Pokaz ze tego typera masz za wiedze a nie zebranie...
Ranghieri zabije ich blokiem a adrian w obronie jest lepszy niz brojer z mylsenem tazem wzieci... jeszcze to twoje 5/5..
Carambula/ranghieri @2.1 bet365 live 100/10

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Uzasadnij bo juz mnie wkurza twoje durne pisanie czystych typow. Jakim cudem brojer z kolezka jest faworytem hmm ? Pokaz ze tego typera masz za wiedze a nie zebranie...

Ranghieri zabije ich blokiem a adrian w obronie jest lepszy niz brojer z mylsenem tazem wzieci... jeszcze to twoje 5/5..

Pewnie kierujse się kursem ^^ haha ten serwis i blok ???? już 3;0 ;]

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
a mnie wkurza twoje wszędobylstwo... Ja się o żadnego typera nie prosiłem. A takich pionków jak Ty mam w poważaniu. Moja sprawa jak gram, nikt Cię ani nikogo innego nie zmusza do grania. Poza tym złamałeś zasadę działu. ELo ziom.
Brouwer/Meeuwsen 2,2 2/5 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +8
P 1,8K

patced

Użytkownik
Skoro tak ten dzial funkcjonuje ze podajemy co nam sie zywnie podoba to ok..carambula krwawi 7-3..12-15 ale ja wbijam
Ranghieri/carambula @ 3.5 bet365live przy 14-16

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Skoro tak ten dzial funkcjonuje ze podajemy co nam sie zywnie podoba to ok..carambula krwawi 7-3..12-15 ale ja wbijam
Ranghieri/carambula @ 3.5 bet365live przy 14-16
póki co to Holendrzy biją zagrywką i blokiem, oraz zasiegiem i biją nad blokiem Włochów. Nawet jak gorzej przyjmą to biją takie gwozdzie ze Włosi nie mają nic do powiedzenia.

A tak swoją drogą polecam Ci przeczytać regulamin co można, a czego nie można...wogóle to powinno się przed wejściem akceptować taki regulamin, bez możliwości wejścia bez potwierdzenia, bo potem takie kwiatki ????
Brouwer/Meeuwsen 2 set 1,61 5/5 bet365

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Flot w szamana Carambule i prędzej czy później dostanie zapaści jak to często ma z wielkoludami na sieci. Nie zapomnę jak Dalhausser go blokował chyba z 5-6 razy z rzędu.
Na razie Holendrzy o wiele mądrzej w ataku niż wczoraj z Nicolai i Lupo. Chodzą pewnie w górę i nawet Alex nie ma czego szukać na bloku. Jeżeli utrzymają poziom i nie dostaną takiej zapaści jak wczoraj w TB to zamiotą rywali 2-0 bez problemu.
Za grosze sobie dorzucę 2-0 Holendrów @ 1.61 Bet365

P 1,8K

patced

Użytkownik
Carambula/ranghieri ⛔ maly nie wytrzymal a holendrzy zagrali najlepszy mecz w tyrnieju. Brawo cz. Baw sie dobrze bedac bozyszczem live typow haha ja uciekam za firane skoro kilka lat tam suedzialem to wcale nie musze sie udzielac :p
Swoja droga jestem ciekawy waszych opini o ginale pan ale to juz bede z roli obserwatora ! ????

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej

Dziek iza typ, latwa kasa ???? DD

Ps. Nie placze ????

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Carambula/ranghieri ⛔ maly nie wytrzymal a holendrzy zagrali najlepszy mecz w tyrnieju. Brawo cz. Baw sie dobrze bedac bozyszczem live typow haha ja uciekam za firane skoro kilka lat tam suedzialem to wcale nie musze sie udzielac :p
Swoja droga jestem ciekawy waszych opini o ginale pan ale to juz bede z roli obserwatora ! ????
Gościu ewidentnie masz jakiś kompleks.
Co do finału oglądając obie pary będzie to zapewne ciekawe widowisko, ja się skłaniam ku Walsh/Ross.
Od siebie polecam zaraz Saint-Raphael W - Le Cannet W 2,00 3/5 bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom