>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
chyba warto tam grac brejki Seli do konca meczu, Gruzin chyba juz wpieniony..
jednak Nie, on to jest walczak
Zwroty akcji rodem z WTA ???? W Bet365 na chwilę zawiesili zakłady, bo chyba sami się nie mogą pokapować o co w tym wszystkim chodzi ????
Basilashvili 3,25, próbujemy Bet365

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
SIedzi brejk baziego po 3,25
teraz powyzej 10,5 w 2 secie ⛔
waleczny jest ten Bazyli, to samo co z Rola przegrywa w 2 secie z brejkiem, odlamuje i jedzie po mecz pewnie. Kursy ponad 7+ jak wtedy

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Krecza dał Sela??
Betsafe przy 5-4 jak wzial medicala Sela, juz nie odblokowali.. wiedzieli co sie swieci. Na 365 i tak macie zwrot wiec bylo odblokowane, moze zamkneliscie, ale pewnie nie, bo ten krecz nastapil w sekunde.
@Ludo
nikt by nie zdazyl, grali akcje nagle wywalil i polazl i znikenlo w trymiga. Ten Bazyli to trzeba mu dac uklon.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Krecza dał Sela??

Betsafe przy 5-4 jak wzial medicala Sela, juz nie odblokowali.. wiedzieli co sie swieci. Na 365 i tak macie zwrot wiec bylo odblokowane, moze zamkneliscie, ale pewnie nie, bo ten krecz nastapil w sekunde.

@Ludo
nikt by nie zdazyl, grali akcje nagle wywalil i polazl i znikenlo w trymiga. Ten Bazyli to trzeba mu dac uklon.
Czy aby napewno nikt ? :p Przy przelamanou i 40-30

http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/6aa6aaf805663698

Warto pozniej przeciwko brojerom grac carambula z ranghierim ich pozamiataja 100 pro.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Ładnie, co czules jak przegrywal 4-1 w 2 secie? :grin: 1k mala strata dla Ciebie?
Ale ja to gralem jak bylo 4-4 i serwis dudiego seli. Najlepsze jest to, ze albo ja zle polapalem albo nie wiem bo wrocilem z melanzu o 6 nad ranem a dudi sela gram z sousa ? Takze gosc gral drugi mecz w przeciagu kilku godzin :]

Carambula/ranghieri @2.1 bet365 analiza w dziale siatkowka graja po 14 polecam !

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Ale ja to gralem jak bylo 4-4 i serwis dudiego seli. Najlepsze jest to, ze albo ja zle polapalem albo nie wiem bo wrocilem z melanzu o 6 nad ranem a dudi sela gram z sousa ? Takze gosc gral drugi mecz w przeciagu kilku godzin :]
Carambula/ranghieri @2.1 bet365 analiza w dziale siatkowka graja po 14 polecam !
Tak bo tam lal deszcz 2 dni i oni dzisiaj grali po 2 mecze. Tak samo Lacko z Ilhanem a potem Ze Zhangiem. Sela gral z Soeda.
Myslalem, ze pre bo kurs byl wlasnie 2,62 ????

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Zenit karny z dupy, to zaraz 0-2 to mozna ksiegowac.
Kolejny wulgaryzm, jak również niemerytoryczny post, będzie skutkował blokadą konta! //K@mil
Mowie info o przebiegu meczu.
Trochę &quot;z dupy&quot; to info. //K@mil

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom