uefowillcox
Użytkownik
Gramy to, powinno gładko wejść Toronto Raptors +3,5 bet365 @1,83
Portland kontuzja mózgu w końcówce
Amadeusz - lepiej, żeby ten Jaziri wygrał, bo zaufałem Ci i trochę forsy wisi na tym meczu ;d
Gramy to, powinno gładko wejść Toronto Raptors +3,5 bet365 @1,83
Portland kontuzja mózgu w końcówce
1.74 również polecam bet 365Jakby ktoś chciał sobie coś postawić z NBA jeszcze to Utah Jazz wygra. Aktualnie na nich będzie kurs coś koło 1,60.
94-85Jakby ktoś chciał sobie coś postawić z NBA jeszcze to Utah Jazz wygra. Aktualnie na nich będzie kurs coś koło 1,60.
Nie wydaje Ci się, było 12 z groszem a jest teraz bodajże 18 z groszemCzy mi się dobrze wydaje, czy kwota prowizji na Skrill za wypłatę wzrosła?
trochę już lecą sobie w kulki w tymi opłatami."Dotychczasowa stała od wysokości kwoty opłata wynosząca PLN 7.70 (EUR 1.80) została zastąpiona wartością procentową 1,75% od wyciąganych pieniędzy. Przy maksymalnej obecnie wypłacie w kwocie 1050 PLN opłata pobierana przez Skrill wyniesie aż 18,375 PLN czyli prawie 3 razy więcej niż dotychczas."
tam bedzie 7/8-0 na pewno. Wiec lepiej zamknij juz zaklad.
Ladujcie jeszcze 2-0 Jaziri po 1,8 bet365 za wszystko co macie, powtarzam.
Attenzione. Lokata JAziri win 1,44 bet365. Za wszystko co macie
Robert jest bardzo slaby, serwuje smiesznie, robi dfy. Gra z krotkich ruchow forehand i backhand. Fajnie sobie terminasz ulozyl, polecial tutaj i final w challku gra. A jest bez formy. W chinach by go tam zjedli w 1 rundzie.
Lacko to nigdy sie nie wybierze gdzies dalej. Tylko klepie ta Azje i te twarde tam. A tu by na luzie wygrywal turniej.
Co za koncowka kwarty ???? ja dorwałem linie o15.5 wiec "izi monej"Rosja - Superleague 2 - Kobiety
Energia Ivanovo II - Tchevakata Vologda II [Energia Ivanovo II - 3 kwarta powyżej 17,5] @ 1.72 (1xbet)
(grane w przerwie meczu)
za 7j
z zaproszeniem do tematu:
http://forum.bukmacherskie.com/f35/over-bet-on-live-bet-131067-4.html
Hougang II over 2,5 1,32 + Baniku21 over 5,5 1,41
ako: 1,86 betsafe