>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
to Blazers pojechali w 4 kwarcie ! ale jadą &quot;trójkami&quot; w ciągu chwili 5.
szybkie 5 x 3pkt i z -10 na +3

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Na noc polecam Colorado w NHL. Chłopaki walczą o PO, a Edmonton o nic już nie gra.
a ja bym się w to nie pchał, Oilers w niezłej formie ostatnio ,a przecież nie położą się na tafli dlatego że ktoś walczy o PO. Over w tym meczu wygląda na lepszą opcje.Pozdro

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Attenzione. Lokata JAziri win 1,44 bet365. Za wszystko co macie
Robert jest bardzo slaby, serwuje smiesznie, robi dfy. Gra z krotkich ruchow forehand i backhand. Fajnie sobie terminasz ulozyl, polecial tutaj i final w challku gra. A jest bez formy. W chinach by go tam zjedli w 1 rundzie.
Lacko to nigdy sie nie wybierze gdzies dalej. Tylko klepie ta Azje i te twarde tam. A tu by na luzie wygrywal turniej.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Jakkolwiek się to nie skończy, to trzeba przyznać, że świetny mecz w Dallas.
@cz. będzie zwycięstwo, będzie ;d
Damn, nie rozumiem, czemu nie próbował się wbijać pod kosz...

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
jeszcze sędziowie wrócili do dużo wcześniejsze akcji i zmiana z 2pkt akcji na 3 pkt ! zostało 29 sekund i remis ???? będą emocje, mam nadzieję, że trafią 8 trójkę w tej kwarcie i będzie po wszystkim!
&quot;Mezri na osobistych&quot; to jest duzyyy plus!
0 na 2 ! Blazers 13 sekund! będzie zwycięstwo!

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
ale Lillard dał ciała... żeby się to gwiazdorstwo nie zemściło...
plusem jest to ze Blazers lepiej wygladaja w koncowce. Dirk juz zmeczony, &quot;metju&quot; juz nie rzuci znów 5/5 za 3, zostaje Williams

P 1,8K

patced

Użytkownik
fjolnir-fram kobitki over 7,5 ft @ 1,61 bet365
ja tu mam brak 7 gola po 9,00 bet365 teraz stoi jeszcze po 4,33 czesto po strzelaninie do przerwy po przerwie jest juz lipa :p
e; nic zamykal nie bede zagrane za niecala stowke w dublu z jazirim po 2,0 do wyjecia niecale 1,5k wiec nie ruszam ;]

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
ja tu mam brak 7 gola po 9,00 bet365 teraz stoi jeszcze po 4,33 czesto po strzelaninie do przerwy po przerwie jest juz lipa :p
tam bedzie 7/8-0 na pewno. Wiec lepiej zamknij juz zaklad.

Ladujcie jeszcze 2-0 Jaziri po 1,8 bet365 za wszystko co macie, powtarzam.

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Jeżeli Blazers to przegrają, to winowajcą Lillard za ostatnią akcję w regulaminowym i za początek dogrywki, gdzie znów indywidualnie niepotrzebnie... i 0-8 w dogrywce...
Muszą wrócić &quot;trójeczki&quot; bo inaczej już nic nie będzie.
Po meczu...masakra...

P 1,8K

patced

Użytkownik
Jak Jaziri przegral z 40/15? przegra mecz? ale dziad.
meczu jeszcze sporo ale wywala duzo i te stop woleje to widzialem wiele lepszych ???? ogolnie ogorkowy poziom 50/50
e; w islandi chyba chca mi wpakowac tego gola 97&#39; i nie konczy a wynik 6-0 jaki sens doliczac tyle haha ? ????
e2: ok FT 6-0 kurs 9 pyk jeszcze jaziri ;]

P 1,8K

patced

Użytkownik
Jaziri znowu 30-0 i sie lamie. Gosc jest mega slaby ale tak patrze i on z Zeballosem sie meczyl co to jest ogor straszny ma jedynie jakis tam serwis ????

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
2-0 prowadzil i potem mial przy serwie Robert na 15/40. Oddal na 5-5 nie widzialem. Robert gladko na 6-5, a teraz jakas kpine z 30/0 oddal!
jak Jaziri teraz bedzie walczyl to 3 set murowany i wygra no bez jaj, z Robertem przegrac.
2 set tu juz widze bedzie brejk za brejk to gramy brejki

Wygra spokojnie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom