taki kurs to miałeś przy 19-14 a nie 20-20...Holtwick/semmler @4.5 bet365
Po takim kursie na pewno warto. Bowden z kolezanka przegrywaly juz 11-8 fakt set wygrany pewnie ale one potrafia wygrac pewnie by pozniej w przyjeciu walic babole. Niemki na pewno glow nie spuszcza z amerykankami ladnie graly i walczyly. Kurs przesadzony jeden set wiosny nie czyni
Ty lepiej porozliczaj swoje pewki co tu zapodajesz bo nitorycznie tego nie robisz. Pisze z tel co tez sprostowalem masz 4.5 dalej bo seta niemki dostalytaki kurs to miałeś przy 19-14 a nie 20-20...
Full sklad realu ? Bo cos nie maja odpowiedzi na te trojkiReal Madryt @ 2,25
Bet365
Iberostar to leszcze, jest duża szansa na powrót patrząc na tempo gry Realu i jakie runy potrafią wsadzać rywalom.
Ja gralem poo kursie 6 i przy 4 dolozylem, Bawden robi mecz i neich tak zostanie ????Holtwick/ Semler 3,5 3/5 bet365
Tak. Iberostar bardzo dobre 9/18 trójek. Nie wiem czy utrzymają taką skuteczność do końca.Full sklad realu ? Bo cos nie maja odpowiedzi na te trojki
Ja gralem przy 5,75 i dolozylem po 3,75 ????Ja gralem poo kursie 6 i przy 4 dolozylem, Bawden robi mecz i neich tak zostanie ????
Dokladnie Clancy dzis mega a Bawden gra srednio. Niemki bardziej wyrownany poziom. Zobaczymy jak bedzie przeciez to kobietyJa gralem poo kursie 6 i przy 4 dolozylem, Bawden robi mecz i neich tak zostanie ????
Ale i zrobili teraz bodaj 7 z rzedu w minute jak w obronie zagraja to na stylu bedzie. No i mniej tych trojek gospodarzy bo wpada tego za duzo.Real od -5 dostał run 1:11. ????