>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
ajax 2K

ajax

Forum VIP
⛔⛔⛔
Trzeba iść na sparing.. do wieczora albo do derbów Manchesteru ;)
Szkoda bo były ku temu niezłe okazje. W drugiej powinny paść 2 bramki. Ogólnie w pierwszej powinny być dwa karne, był słupek, poprzeczka... pełno okazji na bramki. Ja więc gram teraz tak:

Over 1,5 goals @ 1.87 (unibet)

Otrzymane punkty reputacji: +7
P 1,8K

patced

Użytkownik
Holtwick/semmler @4.5 bet365✅
Po takim kursie na pewno warto. Bowden z kolezanka przegrywaly juz 11-8 fakt set wygrany pewnie ale one potrafia wygrac pewnie by pozniej w przyjeciu walic babole. Niemki na pewno glow nie spuszcza z amerykankami ladnie graly i walczyly. Kurs przesadzony jeden set wiosny nie czyni
E: pisalem zaraz jak pogralem przy 19-15 dla bowdenek

Otrzymane punkty reputacji: +4
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Holtwick/semmler @4.5 bet365
Po takim kursie na pewno warto. Bowden z kolezanka przegrywaly juz 11-8 fakt set wygrany pewnie ale one potrafia wygrac pewnie by pozniej w przyjeciu walic babole. Niemki na pewno glow nie spuszcza z amerykankami ladnie graly i walczyly. Kurs przesadzony jeden set wiosny nie czyni
taki kurs to miałeś przy 19-14 a nie 20-20...
Niemniej Niemki zaczeły serwować w Bawden i są rezultaty. Bo Clancy dziś mega forma. Myślę, że teraz po 1 secie warto pograć Niemki po takim kursie. Jak będą serwować w Bawden jest duża szansa, tym bardziej że widać, że ogarnęły temat.
Niemki 6,00 1/5 bet365 ✅ przy 2-0 dla Bawden/Clancy w 2 secie.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Real Madryt @ 2,25
Bet365

Iberostar to leszcze, jest duża szansa na powrót patrząc na tempo gry Realu i jakie runy potrafią wsadzać rywalom.

Otrzymane punkty reputacji: +5
amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Hannover u19 wygra 5.00 bet365 ✅
ee i gol..
mozna dograc po 1.36. Dziwne kursy oddali 12 strzalow, Borussia 0. A ze wygraja 1.36 lokata.

ponizej 1,5 1,66 bet365
⛔ 2-0
Dunczyki z Midtyjlandu, ze wygraja przy 0-2 1.08 :Grin: 3-2

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Nie macie wrazenia ze ten typ co zmienia wyniki komputerowo w plażówce jest pijany ???? w każdym meczu mase bledow pkt nie dla tej druzyny i korekty ???? a tak przy okazji Semmlerowe wracają kto wie może to ugrają ja ktak to kursy ladne siada :p

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Ja gralem poo kursie 6 i przy 4 dolozylem, Bawden robi mecz i neich tak zostanie ????
Dokladnie Clancy dzis mega a Bawden gra srednio. Niemki bardziej wyrownany poziom. Zobaczymy jak bedzie przeciez to kobiety

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Beznadziejny mecz Australijek ;/
/edit: może tylko Louise która nic nie próbowała ryzykować na zagrywce, tylko takie baloniki byleby przeszło

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Brawo panowie ???? D kurs 6 i 4 siedzi ladny mecz ale przy 12;10 jeszcze mogly odrobić lecz blok Semmler wyjasnil wszystko ????
@Clancy super mecz wiec pewnie w****iona ze to przegraly ????
Ostatnie ostrzeżenie! //K@mil

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Szkoda bo były ku temu niezłe okazje. W drugiej powinny paść 2 bramki. Ogólnie w pierwszej powinny być dwa karne, był słupek, poprzeczka... pełno okazji na bramki. Ja więc gram teraz tak:

Over 1,5 goals @ 1.87 (unibet)
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom