>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Amerykanki są lepsze, ale psychicznie stoją gorzej w tym secie obawiam się, że końcówka będzie podobna..
ich końcówki setów to porażka..

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Sassuolo - Udinese 2 @ 1.83 bet365 live
Sassuolo ma problemy z wyjściem z własnej połowy, gdyby Udinese miało zimną glowe przy swoich sytucjach to by było ze 3:0 do przerwy

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Gościu ewidentnie masz jakiś kompleks.

Co do finału oglądając obie pary będzie to zapewne ciekawe widowisko, ja się skłaniam ku Walsh/Ross.

Od siebie polecam zaraz Saint-Raphael W - Le Cannet W 2,00 3/5 bet365
Czym kierujesz się w zdecydowaniu się na ten typ po kursie 2,00 ?
Przeglądałem z ciekawości absencje, H2H i kilka innych szczegółów i nie znalazłem żadnego konkretnego info powodującego, że kurs 2,00 byłby value...

http://scr.hu/9rqv/c3xc3

Olga Saez Lara mecz @ 2,00 bet365

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Amerykanki są lepsze, ale psychicznie stoją gorzej w tym secie obawiam się, że końcówka będzie podobna..
ich końcówki setów to porażka..
W czym były Amerykanki lepsze w tym spotkaniu? Nie zauważyłem jakoś tego. Mi osobiście jedyny element ,który rzucił się w oczy w którym Amerykanki może i lepiej wyglądały to tylko zagrywka. Kilka razy po celowały Talite. Obrona zdecydowanie po stronie Brazylijek, blok Tality robił znakomitą robotę, mądrość, cwaniactwo boiskowe Larissy chociażby przy tym punkcie na 19-19 to klasa światowa. No i oczywiście psychika Brazylijek w końcówce setów godna pochwały. Brazylijki potrafiły utrzymać wyższy poziom, super wytrzymały sety do końca i pokazały kto rządzi w kobiecym beach volleyu mimo, że tutaj na pewno nie pokazały swojej optymalnej dyspozycji. Trzeba jednak przyznać, że mecz godny finału, bo niczego nie brakowało i emocji sporo.

✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
wiszu12 130

wiszu12

Użytkownik
Witam, Siatkówka Plażowa: Larissa / Talita vs .A.Ross / K.Walsh
Larissa / Talita wygra 1 seta (+4.5)
@ 2.08 marathonbet
3/10

e: Dla zabawy Larissy 2-0 w setach
@ 16.00 marathonbet
0.1/10
✅ i ✅ najśmieszniejsze jest to, że dwa razy pograłem przez przypadek ????

Co do Barcy to czekam na większy kurs apropo overka ????

PS: Siema Kido, kope lat :razz:

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Alison i Bruno powinni dokończyć mi mocnego dubla i myślę, że będzie to szybki mecz.
Bruno w formie, kocur w obronie, a Alison zastopuje Lupo na siatce.

Alison/Bruno 2-0 w setach @ 1.50 Bet365 plażowa live

wiszu12 130

wiszu12

Użytkownik
Spóźniłem się o 30sekund i też bym miał plusiki ????

Nic kartek też na razie szkoda grać odpuszczam do 20:00 jakieś granie, co za dużo to nie zdrowo. Na Djokovica czekam, coś się pogra grubiej :cool:

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
St-Raphael 2,00 na 4 set 5/5 Bet365
ja tam widzę TB jak nic przy takim falowaniu obu zespołów. Polecam też pograć gospodynie po 4,00 bo różnie może być tutaj jeszcze.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Man City - Man United +0,5 @ 1,95 Pinnacle

Oprócz BTS-u, który podałem w dziale, gram także w stronę United. W City na środku obrony Demichelis i Mangala, także może być ciekawie. Poza tym City bardzo słabo spisuje się w meczach z czołówką, a nawet z TOP10. Sprawdziłem i wyszło mi, że w 13 meczach z TOP10 wygrali tylko 2 razy (bilans 2-3-8). To jest dramat jak na zespół walczący o mistrza. Dla porównania United ma bilans 6-4-3.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Warto spróbować.
Hajduk - Dinamo X2 @3.00 b365 ⛔
cisną, remis powinni wyciągnąć, na zwycięstwo może nie być czasu. Przed chwilą parę dobrych sytuacji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom