over 2,5 w meczu LFC 1,5 bet365
Czym kierujesz się w zdecydowaniu się na ten typ po kursie 2,00 ?Gościu ewidentnie masz jakiś kompleks.
Co do finału oglądając obie pary będzie to zapewne ciekawe widowisko, ja się skłaniam ku Walsh/Ross.
Od siebie polecam zaraz Saint-Raphael W - Le Cannet W 2,00 3/5 bet365
W czym były Amerykanki lepsze w tym spotkaniu? Nie zauważyłem jakoś tego. Mi osobiście jedyny element ,który rzucił się w oczy w którym Amerykanki może i lepiej wyglądały to tylko zagrywka. Kilka razy po celowały Talite. Obrona zdecydowanie po stronie Brazylijek, blok Tality robił znakomitą robotę, mądrość, cwaniactwo boiskowe Larissy chociażby przy tym punkcie na 19-19 to klasa światowa. No i oczywiście psychika Brazylijek w końcówce setów godna pochwały. Brazylijki potrafiły utrzymać wyższy poziom, super wytrzymały sety do końca i pokazały kto rządzi w kobiecym beach volleyu mimo, że tutaj na pewno nie pokazały swojej optymalnej dyspozycji. Trzeba jednak przyznać, że mecz godny finału, bo niczego nie brakowało i emocji sporo.Amerykanki są lepsze, ale psychicznie stoją gorzej w tym secie obawiam się, że końcówka będzie podobna..
ich końcówki setów to porażka..
W finale pań ja gram tak:
http://forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-8.html#post5965897
i najśmieszniejsze jest to, że dwa razy pograłem przez przypadek ????Witam, Siatkówka Plażowa: Larissa / Talita vs .A.Ross / K.Walsh
Larissa / Talita wygra 1 seta (+4.5)
@ 2.08 marathonbet
3/10
e: Dla zabawy Larissy 2-0 w setach
@ 16.00 marathonbet
0.1/10
Przeceniasz tą zmienność kobiet :razz:St-Raphael 4,00 na 3 set 2/5 bet365
przy 14-17
St-Raphael 7,00 na 3 set 1/5 bet365
przy 16-20
Spóźniłem się o 30sekund i też bym miał plusiki ????
Cze Wiszu