Genialna zmiana trenera, wpuscil czarnego, zgral glowka i brameczka. 91 min. Takie gole smakuja najlepiej! Czulem, ze strzela wlasnie w takim momencie, tam ci w 10, sie tylko bronili, a Ci atak. To sie musialo tak skonczyc.FLamengo SP 38min 1,53 remis do przerwy bet365
Dundee UTD lub remis 1,90 bet365
juz moglo byc 2-2 z 5m nie trafil w pilke eh
Stalo się ???? miały darmowego seta ale może jeszcze ugrajaBrazylijki początek strasznie nerwowy. Przechodząca oddana na 2 stronę... W przyjęciu też drętwo.Mam nadzieję, że Amerykanki nie dostaną kontuzji mózgu.
EDIT:
7-2 dla Amerykanek w tym 2 auty, krzaki po przyjęciu i wspomniana przechodząca. Amerykanki dużo lepiej wyglądają.
Główny betWitam, Siatkówka Plażowa: Larissa / Talita vs .A.Ross / K.Walsh
Larissa / Talita wygra 1 seta (+4.5)
@ 2.08 marathonbet
3/10
e: Dla zabawy Larissy 2-0 w setach
@ 16.00 marathonbet
0.1/10
Czemu dales jak wygrywają 1;0 ???? ?Główny bet
Ten dla jaj ale zaraz coś jeszcze pogram.
Panowie oglądacie spotkanie? obudziły się Larisski? Sorki ja na telefonie siedze na razie nie mam jak oglądać.
niestety Zhang bardzo dobry meczLong Ma 1,83 bet 365
Było 21:19 na marathonie rozliczone juz, teraz patrze a tu 22:20, mam opoznienie lekkie :grin:Czemu dales jak wygrywają 1;0 ???? ?
Niuans będzie jak mi kurs 13.00 wejdzie za drobne ????ja próbuję Amerykanki po 6,00 1/5 bet365 . Mimo wszystko niuanse zdecydują
Teraz też Brazylijki mają szczęście w tym secie, jak mówisz zdecydują szczegółyja próbuję Amerykanki po 6,00 1/5 bet365 . Mimo wszystko niuanse zdecydują. Tym bardziej, że Larissa to zapomniała jak się gra, a 1 set to na dużym szczęsciu.
JA gralem po kurse 4/3/2 teraz tor miazga, chyba się obudzily ????Polecam kto nie pograł ST-Raphael. w 2 secie miazdza od stanu 2-2 zrobiły 17-5. Kurs jeszcze w miarę do gry -1,83 w bet365.
Genialna zmiana trenera, wpuscil czarnego, zgral glowka i brameczka. 91 min. Takie gole smakuja najlepiej! Czulem, ze strzela wlasnie w takim momencie, tam ci w 10, sie tylko bronili, a Ci atak. To sie musialo tak skonczyc.
Dundee prawie na 3-2 haha bramkarz z linii, dobitka w trybuny, oj malo braklo.
Flamengo 5 gol 1,8 bet365
tam byla linia over 2,5 1,57 a w przerwie 3,5 1,90