>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [14]

Status
Zamknięty.
ciunek 335

ciunek

Użytkownik
Nie wiem czy spadło już, ale w przerwie złapałem, że Chelsea - PSG mecz rozstrzygną karne @ 13.00. Chelsea cisnęła, 2-1 bardzo realne i karne ;) A to za darmowe 40 zł LIVE w całorocznym ;)
⛔ ale to bardziej dla zabawy było, za darmo live ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
krzysiek74 303,7K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Chelsea jeden gol do dogrywki a buki w przerwie dają na awans Londyńczyków taki kurs??.Biore za drobne
Chelsea v PSG
Zakwalifikuje się Chelsea 5.50 Bet365
// Prośba: wpisuj kursy z bukmachera, którego czerpiesz kursy. Benek
sorry bet 365

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Sude/Labourer @ 3.00 bet365.
Dla mnie szansę równe, Brazylijki grają fatalnie. Dwie rzeczy muszą zostać spełnione, Sude nie może mieć tragicznego przyjęcia 2. Niemki nie mogą mieć zapaści umysłowej. Bo wszystko reszte przemawia za nimi

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Chelsea - PSG @ over 5,5 kartek 2,40 bet365
Chelsea sfrustrowana, powinna być agresja w ostatnich minutach.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
W plażówce kolejny rok, ze u kobiet lepiej sie zarabia na dogach niż na ,,faworytkach,, No, a już jak niektóre pary są faworytkami to głupieją. Jutro dogów lepiej szukać niż bawić się.

Otrzymane punkty reputacji: +11
krzysiek74 303,7K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Chelsea jeden gol do dogrywki a buki w przerwie dają na awans Londyńczyków taki kurs??.Biore za drobne

Chelsea v PSG
Zakwalifikuje się Chelsea 5.50 ⛔

// Prośba: wpisuj kursy z bukmachera, którego czerpiesz kursy. Benek
Zlatan i po zawodach szybko się zrobiło

P 1,8K

patced

Użytkownik
W plażówce kolejny rok, ze u kobiet lepiej sie zarabia na dogach niż na ,,faworytkach,, No, a już jak niektóre pary są faworytkami to głupieją. Jutro dogów lepiej szukać niż bawić się.
pobilbym repute ale drui raz nie moge. dobrze, ze piszesz czasami glupoty czasami git. kazdy moze obejrzec i cos wybrac. sa streamy widac co trzy ;] w kazdym razie dzieki ja jestem nascie k do przodu dzisiaj i nie zagralem kursu mniejszego jak 1,5 ^^

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Brazylijki już kilka razy się podnosiły z takich wyników, może Sude mieć zapaść. @ 1.04, więc wiele się nie traci, a nerwów można sobie oszczędzić ;)

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Powyżej +2.5 - Suma goli
Leones FC - CD Barranquilla FC
2.02✅ betano
Powyżej +2.5 - Suma goli
Airdrieonians U20 - Queens Park U20
1.87⛔betano
Powyżej +2.5 - Suma goli
Cobresal - Independiente Santa Fe
1.85✅ betano

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
pobilbym repute ale drui raz nie moge. dobrze, ze piszesz czasami glupoty czasami git. kazdy moze obejrzec i cos wybrac. sa streamy widac co trzy ;] w kazdym razie dzieki ja jestem nascie k do przodu dzisiaj i nie zagralem kursu mniejszego jak 1,5 ^^
To nie ja pomyliłem Dude z Maja :grin:

P 1,8K

patced

Użytkownik
Brazylijki już kilka razy się podnosiły z takich wyników, może Sude mieć zapaść. @ 1.04, więc wiele się nie traci, a nerwów można sobie oszczędzić ;)
wychodzily fakt ale jak byly w formie. obecnie sa daleko od tego a przyjecie komedia tam na palcach dograne pilki mozna policzyc. juz nic zlego sie nie moze stac ! ;]
To nie ja pomyliłem Dude z Maja :grin:
luz dolorez :p tak jak mowie sa streamy mozna kuknac lukna. masz wiedze o plazowej duza a ze gowniane kursy nie wchodza coz. dzisiaj niespodzianek mega duzo bylo ????

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
wychodzily fakt ale jak byly w formie. obecnie sa daleko od tego a przyjecie komedia tam na palcach dograne pilki mozna policzyc. juz nic zlego sie nie moze stac ! ;]

luz dolorez :p tak jak mowie sa streamy mozna kuknac lukna. masz wiedze o plazowej duza a ze gowniane kursy nie wchodza coz. dzisiaj niespodzianek mega duzo bylo ????
One grają 1 rok ze sobą, więc formy raz ze sobą nie mają. Wychodziły z Chinkami dzisiaj, z Polkami też i Kanadyjkami bodaj ;)
edit: Maja jednak nie kulawa, uzdrowili ją, więc Holenderek nie ma co ruszać.
Overek u Juliany i under Larrisek jeszcze będzie trzeba spróbować jak dadzą linie.

P 1,8K

patced

Użytkownik
One grają 1 rok ze sobą, więc formy raz ze sobą nie mają. Wychodziły z Chinkami dzisiaj, z Polkami też i Kanadyjkami bodaj ;)
dlatego moglem je pomylic ???? !
jutro mlodych ruskow mozna chyba nie ? kursy moga byc ciekawe a jak sie tez wyzszy karabin nie zatnie to moga pozamiatac.
fijalki tez pupy nie urywaja ciekawe w jakiej formie holendrzy ale tu moga ochlapy byc...
turasow z hiszpanami chyba mozna pograc. dzisiaj brazole klepneli harrerow pewnie 2-0 a kursy zacne lapalem ????
co myslisz ? czy dopiero jutro rozkminka ? tak czy siusiak podbije pw pogadamy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom