Menegatti/Orsi Toth ITA [13] Lehtonen/Lahti FIN [29] 1-2 (21-19, 19-21, 16-18)Jak Włoszki z Finkami w plazowka?
sorry bet 365Chelsea jeden gol do dogrywki a buki w przerwie dają na awans Londyńczyków taki kurs??.Biore za drobne
Chelsea v PSG
Zakwalifikuje się Chelsea 5.50 Bet365
// Prośba: wpisuj kursy z bukmachera, którego czerpiesz kursy. Benek
Zlatan i po zawodach szybko się zrobiłoChelsea jeden gol do dogrywki a buki w przerwie dają na awans Londyńczyków taki kurs??.Biore za drobne
Chelsea v PSG
Zakwalifikuje się Chelsea 5.50
// Prośba: wpisuj kursy z bukmachera, którego czerpiesz kursy. Benek
pobilbym repute ale drui raz nie moge. dobrze, ze piszesz czasami glupoty czasami git. kazdy moze obejrzec i cos wybrac. sa streamy widac co trzy ;] w kazdym razie dzieki ja jestem nascie k do przodu dzisiaj i nie zagralem kursu mniejszego jak 1,5 ^^W plażówce kolejny rok, ze u kobiet lepiej sie zarabia na dogach niż na ,,faworytkach,, No, a już jak niektóre pary są faworytkami to głupieją. Jutro dogów lepiej szukać niż bawić się.
Chelsea - PSG @ over 5,5 kartek 2,40 bet365
Chelsea sfrustrowana, powinna być agresja w ostatnich minutach.
To nie ja pomyliłem Dude z Maja :grin:pobilbym repute ale drui raz nie moge. dobrze, ze piszesz czasami glupoty czasami git. kazdy moze obejrzec i cos wybrac. sa streamy widac co trzy ;] w kazdym razie dzieki ja jestem nascie k do przodu dzisiaj i nie zagralem kursu mniejszego jak 1,5 ^^
wychodzily fakt ale jak byly w formie. obecnie sa daleko od tego a przyjecie komedia tam na palcach dograne pilki mozna policzyc. juz nic zlego sie nie moze stac ! ;]Brazylijki już kilka razy się podnosiły z takich wyników, może Sude mieć zapaść. @ 1.04, więc wiele się nie traci, a nerwów można sobie oszczędzić
luz dolorez tak jak mowie sa streamy mozna kuknac lukna. masz wiedze o plazowej duza a ze gowniane kursy nie wchodza coz. dzisiaj niespodzianek mega duzo bylo ????To nie ja pomyliłem Dude z Maja :grin:
One grają 1 rok ze sobą, więc formy raz ze sobą nie mają. Wychodziły z Chinkami dzisiaj, z Polkami też i Kanadyjkami bodajwychodzily fakt ale jak byly w formie. obecnie sa daleko od tego a przyjecie komedia tam na palcach dograne pilki mozna policzyc. juz nic zlego sie nie moze stac ! ;]
luz dolorez tak jak mowie sa streamy mozna kuknac lukna. masz wiedze o plazowej duza a ze gowniane kursy nie wchodza coz. dzisiaj niespodzianek mega duzo bylo ????
dlatego moglem je pomylic ???? !One grają 1 rok ze sobą, więc formy raz ze sobą nie mają. Wychodziły z Chinkami dzisiaj, z Polkami też i Kanadyjkami bodaj