>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [14]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
Tak w ogóle to w BetCity na Ruskich wisiało 3.60 rano ????

Pavan/Basley @ 2.60 tutaj też jest grubo ???? ????

Jakby tam można było grać surbety to człowiek nie musiałby w ogóle zajmować się niczym innym ????
ruscy mieli o 12 zaczac a graja jak sie zwolni boisko ? bo nie widze...

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Semenov/Krasilnikov (RUS) - Jefferson/Cherif 1 @ 1.72 bwin
Nie wiem skąd ten kurs, Ruskie niby są w średniej formie, jednak to para o klasę lepsza. Krasalnikov gorąca głowa, ale defensor dobry. Semenov wielki, więc Cherif czy Jefferson będzie się męczył jak z Dalhusserem. Katarczycy jeden niezły turniej i już robić równe pary z Ruskimi ????
✅
Ogłupieli buki, dwóch parodystów, a oni takie kursy dają. Jeszcze niech z Alisonami dadzą na Brazoli 1.30 to wtedy będzie szczyt. Może jeszcze Grimlatów dogiem zrobia ???? ????
Edit. Turki grubo widzę polecieli z 18:15 19:21, tak myślałem, ze speniają, pewnie Volkan zacząl się sam ze sobą bić ???? W TB pewnie już będzie zjazd do bazy po tym.

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Szkoda Turasów, ale można było zamykać w odpowiednim momencie, ale kto zamknął ten zamknął, ja nie :p hehe. W ogóle jakie różnice w kursach są w całoroczonym już kursy nie tak atrakcyjne. Na rusków było 1.90 gdzie na unibecie 2.30.

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
co Álvaro Filho/Vitor Felipe pograli teraz! z 14-16 na 19-17, gdzie przy pilce na 16-16 akcja trwało dobre 2 min. Swietne obrony + blok na koniec. Mam nadzieję, że Holendrzy zagrzeją się jak mają często w zwyczaju.
Ale spartolili koncówkę...!

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Nie są, tylko jak są bez formy to się zabijają z każdym. Hiszpanie to kozaki, świetnie się ich ogląda. Wejdą w sezon to będa kosić.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Tego się obawiałem właśnie i liczyłem, ze pójdą serwisem w Varnehorsta z głupoty, Nummerdor tragicznie wygląda na razie, lepiej już nieodrywajacy się od piasku Emanuel.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom