Nadala juz obstawiac nie bede. Mullera widzialem z Estrella, gral tragedie, wymianach dno, jedynie serwis i volley. 1 set planowo Nadal 6-2, a mam zagrane handi -3,5 jako bet dnia. Po 1 secie już zaczynam księgować, a tu Muller zaczyna grać jak nigdy dotąd, robi Nadala w wymianach i kończy go winnerami. Nadal mnóstwo UE, do tego 2 razy oddać podanie Mullerowi to naprawdę sztuka.
Za duży syntyment do tego gracza, za bardzo go lubię i stawiam na niego za często, a on cały czas zaskakuje.
Muller się*strasznie rozruszał po 1 secie, w 1 secie klasyka, spięty, wyrzucał, bardzo często tak grał i ratował go serwis. Dzisiaj gra jak dla mnie swoją*życiówkę, ale Nadal mu za dużo pozwala, Rafa jest niestety nieprzewidywalny i potrafi odpierdolić w każdym momencie, co z tego, że walczy skoro jest za wolny i psuje, nie dochodzi do piłek.
Rafa 6-4, mialem w 1 secie kontrowac Muller wygra po 9 to dobrze ze nie zagralem, ale mialem zacmienie, wystarczylo zagrac Muller 2 set po 3-4 na poczatku i by siadlo, zaskoczyl mnie tym 6-2 strasznie. Ja tam liczylem, ze on jeszcze zrobi 2-0.