>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [14]

Status
Zamknięty.
mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
O Ruskich pisałem kilka stron wcześniej, bet mocny, zresztą ja ciągle gram przeciwko Niemcom, nie ważne z kim graliby. Fijałki z Holendrami raczej bez szans, choć dzisiaj trochę lepiej wyglądali. Hiszpanie powinni się ogarnąć. Ja jutro stale przeciwko żałosnikom.
Ja tych Holenderek już nigdy w życiu nie pojmę, tak samo jak Borger/Buthe. One jak są faworytkami 50% w dupę, a jak dogiem 75% wygrywają. Z Czeszkami traciły po 7 punktów z rzędu, a z Brazylijkami mega solidnie. Jak ktoś mi to racjonalnie wytłumaczy i nie tym, ze to kobiety to dzięki ;)

P 1,8K

patced

Użytkownik
Nie da sie racjonalnie wytlumaczyc. Duda z maja mialy dzien tamten final wygraly i tyle. Ogladam ich drugi mecz i graja srake w przyjeciu i tu zaczynaja sie schody. Ogolnie mecz sprzed tygodnia finalowy a ten to jakby zamienic im koszulki ;) 6-1 i tu jest chyba po meczu, szkoda bo wszedlem za 6 stow.
e; dobra moze kreczyk bedzie ;]
e; 12-4 glupota swiata bylo grac na nie kontuzja sie odnowila serwuja na nia i nie moze nic skonczyc -

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Ja miałem Holenderki bo myślałem, ze Maia z kontuzją wyjdzie. Przesadzasz, fakt, że miały dobry dzień, ale jak ktoś wygrywa turniej bez straty seta to z przypadku?
edit: jednak jej się odnowiła, ale Czeszki to ograją bez nogi ;)
edit2: Holenderki są niesamowite ???? ????

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Wprowadzili Chellenge do siatkówki, zawodnicy to chyba z tej radości to sprawdzają bo ani jeszcze razu nie widziałem dobrego sprawdzenia ????

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Juliana/Lima over 73,5 @ 1.83 bet365 ✅
Ja myślałem, ze dadzą 76,5. Brazylijki fatalny mecz ze Slowaczkami traciły po 6-7 pkt z rzędu. Vanatu coś tam potrafi, nawet Larrisy nie zrobiły underu z nimi. Ludwigi też. One samą zagrywką powinny nabić na przyjęciu Brazylijek które jest fatalne
Oczywiście lekko
edit. Jutro Kłosińskie wygrają z Brazylijkami ;)

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Semenov/Krasilnikov (RUS) - Jefferson/Cherif 1 @ 1.72 bwin
Nie wiem skąd ten kurs, Ruskie niby są w średniej formie, jednak to para o klasę lepsza. Krasalnikov gorąca głowa, ale defensor dobry. Semenov wielki, więc Cherif czy Jefferson będzie się męczył jak z Dalhusserem. Katarczycy jeden niezły turniej i już robić równe pary z Ruskimi ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Nummerdor R. / Varenhorst C. @1,50 bet365

Do gry jak najbardziej. Dziadki Santos/Rego wczoraj przegrali z naprawdę żałosnymi Prudlami i nie widzę po prostu szans. Zagrywka jedynie coś tam funkcjonuje i to by było na tyle.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Za 15 minut. Evandro z Pedro już wczoraj zarobili gruby hajs, więc dzisiaj z Włochów zrobia miazgę ;D

Otrzymane punkty reputacji: +9
mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Tak w ogóle to w BetCity na Ruskich wisiało 3.60 rano ????
Pavan/Basley @ 2.60 tutaj też jest grubo ???? ????
Jakby tam można było grać surbety to człowiek nie musiałby w ogóle zajmować się niczym innym ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom