>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [14]

Status
Zamknięty.
mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Ja rozumiem, że Evandro i Pedro nie chcę się grać, ale mogliby choć poudawać ????
Jeszcze można Szwajcarów 2 set @ 3.75 bet365
✅
Beeler/Strasser @ 3.00 ✅
Brazole na strasznej ... grają, Evandro biję aut za autem.
// Prośba: podawaj bukmachera z którego czerpiesz kursy. Ponadto bez wulgaryzmów! Benek
Lepsza sprzedaż to widziałem tylko Gibba i Pattersona ???? ???? ????

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Evandro z Pedro sporo pomogli, ale Beeler/Strasser to niezła para, która czasem ma przebłyski. Nico mi się w tamtym sezonie podobał. Dobry defensor jak na swój wiek, a Strasser trochę drewniany, ale zasięg i blok ma na przyzwoitym poziomie.
Brazylijczycy mają od czasu do czasu odpały. W poprzednim sezonie kilka takich meczów przegrali. Teraz zrobili to samo.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
i Rosjanki @ 2.10 Unibet

To samo, Amerykanki fatalna forma, wszystko przegrywają. Rosjanki niezły poprzedni turniej i tutaj zaczęły od zwycięstwa.

✅

Ciekawe kiedy te buki nauczą się, ze Rosjanki są niezłe, a one ciągle dogiem są ????

belo 106

belo

Użytkownik
Widział ktoś gdzieś zakład na kartkę Kenediego? W Uni, betsyfach i betano nie widzę. Może gdzieś indziej?

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Powyżej +2.5 - Suma goli
Monte Azul - Batatais FC
1.95 ✅betano
Powyżej +2.5 - Suma goli
Santo Andre SP - Atletico Penapolense
2.22✅ betano
Powyżej +2.5 - Suma goli
Flamengo SP - Itapirense
2.65⛔ betano
Tak (GG) - Obydwa zespoły strzelą gola
Chelsea FC - Paris Saint Germain
1.727✅ betano

Otrzymane punkty reputacji: +47
mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Ciekawe czy Prudel dzisiaj będzie grał żeby Emanuel mógł się pożegnać z publika ???? No, ale jak przegrają to Rio mogą oglądać z przed tivika bo dalsza ich gra nie ma sensu. Emanuel bez treningu, ostatni turniej, a Polacy ostro niby przepracowali zimę.
@ 1.72 na Polaków bet365
edit : Postęp Karagkouni jest wręcz niesamowity, ta laska niedawno nie potrafiła przyjąć ani atakować. A tutaj świetny mecz z Hanselkami, dobry z Agatha i Argentynkami :O

Otrzymane punkty reputacji: +14
adbreaker 69

adbreaker

Użytkownik
Co zrobił Jazziri ? ???? wychodziłem jak było 2 : 5 dla niego i jakie moje zdziwienie jak przegrał seta ???? ???? ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Dobrze widze wychodzilem prudle 8-2 a teraz 17-17 ? ogarna sie w dwoch ?
e: brawo pielna debiliada widze... 8-2...18-17....19-21

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Oglądając mecz Chelsea z PSG idę w ten zakład:
Powyżej 3.5 gola, 2.12 Pinnacle 1/10
Kurs przesadzony. PSG początkowo świetnie, dominacja. Po bramce Costy role się odmieniły. Jest moc po stronie The Blues. Powinniśmy jeszcze oglądać bramki ;)

krzysiek74 160,2K

krzysiek74

Użytkownik
Chelsea jeden gol do dogrywki a buki w przerwie dają na awans Londyńczyków taki kurs??.Biore za drobne
Chelsea v PSG
Zakwalifikuje się Chelsea 5.50 Bet365
// Prośba: wpisuj kursy z bukmachera, którego czerpiesz kursy. Benek

P 1,8K

patced

Użytkownik
Kto grał Fijałków niech zamyka bo oni coś jeszcze mogą zmajstrować
zamykanie jest dla slabych. chociaz to 2-0 spartolili po pieknym kursie. nie mniej jednak kazda ogarnieta para ich kopnie bo graja padake.

cos na wieczor ? ;]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom