>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [14]

Status
Zamknięty.
mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Borger/Buthe @ 3.00 bet365
Może Niemki wpadną na to, ze nie serwuję się w Markete. Grają słabo, oczywiście jak są faworytkami. Fatalny start, potem ogarnęły się, ale w końcowce proste błędy. Jak się ogarnie Buthe to mecz do wyjęcia. Czeszki to żadna dobra para.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Jastrzębski +2,5s @1,8 Marathonbet
Goście nie odstają, niech tylko Kanadyjczyk się ogarnie i będzie ok, +1,5 też można atakować.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Niskanen ⛔ ⛔

Zenada i tyle. Kylloenen jednak miala sily na ten bieg. Niskanen szarpala w klaysku i nic nie urwala. Mocna wtopa.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Dalej wielka forma Erdmanów, dostać w dupę seta do 12 ???? ???? Jutro na Ruskich kurs będzie petarda! Przecież Erdmann to się zabiję na bloku Stojana, jeszcze jak dadzą na stream to będzie w ogóle turbobeka.
edit: Jak ktoś pograł Niemki po 3.00 to proponuję zamknąć bo Borger gra fatalnie, Czeszki nie wiadomo czemu wróciły do zagrywki w Britte, które dużo pewniej atakuję. Jak zaczną serwować w Karle to mecz może odjechać. Teraz @ 1.30 na nie, więc dobra opcja.

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Ogląda ktoś mecz w Zenicie ostro grają? Linia kartkowa 3.5 już .
Może nie grają jakoś bardzo ostro, ale idzie kontra za kontrę. W drugiej połowie mecz się jeszcze otworzy i będzie więcej fauli taktycznych, więc co najmniej 3 :zoltakartka: myślę, że sędzia pokaże. Chociaż jak na razie jest dość pobłażliwy.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Jastrzębski +2,5s @1,8 Marathonbet
Goście nie odstają, niech tylko Kanadyjczyk się ogarnie i będzie ok, +1,5 też można atakować.
✅
Izi, już drugi set ugrany, myślę że +1,5 też siądzie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Start o 18:00
???? Wilki Morskie Szczecin - Rosa Radom
Rosa Radom @1.86 bet365
Co prawa goście bez Hajrića ale mimo wszystko powinni uporać się z Wilkami. Różnicę w tym meczu powinien zrobić obwód który mocniejszy jest po stronie gości.

Coś niesamowitego jak Wilkom rzuty za 3 siedzą... Przy takim dniu konia będzie ciężko... Bardzo ciężko
⛔ Z tego już raczej nic nie będzie wtopa. Niestety dzień konia za trzy zrobił swoje

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Otrzymane punkty reputacji: +25
mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Beeler/Strasser @ 3.00
Brazole na strasznej ... grają, Evandro biję aut za autem.
// Prośba: podawaj bukmachera z którego czerpiesz kursy. Ponadto bez wulgaryzmów! Benek

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Ja rozumiem, że Evandro i Pedro nie chcę się grać, ale mogliby choć poudawać ????
Jeszcze można Szwajcarów 2 set @ 3.75 bet365

charlson 226

charlson

Użytkownik
Ja rozumiem, że Evandro i Pedro nie chcę się grać, ale mogliby choć poudawać ????

Jeszcze można Szwajcarów 2 set @ 3.75 bet365
Mega jaja co oni robią ???? widziałeś ten serwis? prawie w antenke ????

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Mega jaja co oni robią ???? widziałeś ten serwis? prawie w antenke ????
To Pedro teraz zgasił wszystkich ta przechodząca ???? ????

Ja rozumiem, że sprzedaż fajna sprawa, ale u siebie ???? Szwajcarzy to nawet nic nie robią, Ci tylko walą w pół siatki albo aut ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom