>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [14]

Status
Zamknięty.
mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Było po 14, potem 17:14 i dociągnęły do końca seta. Drugiego Niemki zaczęły od 5:1. W międzyczasie Maja się połamała i lekko kuluję, jednak Niemki są tak głupie, ze tego nie potrafią wykorzystać.
Nie ma czegoś takiego jak chcesz.
edit: Te Holenderki są wręcz zajebiste, po secie do 12, w TB 4:12. Pewnie potem ograją Borgerki czy Dude, a przegrały znowu z nędznymi Czeszkami, więc ich nie ruszam jako faworytki, bo one są tak samo śmieszne jak Borger/Buthe.

charlson 226

charlson

Użytkownik
Mam złapane te Dudy po 2.62 i już się bałem, że drugiego wtopią
e: ale chyba co się odwlecze to nie uciecze

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
No Niemki same 2 seta przegrały, bo nie dość, że nie przyjmowały to jeszcze nie grały na kontuzjowana Maie, o ile one wyjdą na 2 mecz to można lekko przeciwko. Bo coś sobie zrobiła laska.
Ludwig/Walkenhorst @ 1.80
Jak się Kira ogranie na przyjęciu to spokojnie wygrają.

P 1,8K

patced

Użytkownik
No Niemki same 2 seta przegrały, bo nie dość, że nie przyjmowały to jeszcze nie grały na kontuzjowana Maie, o ile one wyjdą na 2 mecz to można lekko przeciwko. Bo coś sobie zrobiła laska.

Ludwig/Walkenhorst @ 1.80

Jak się Kira ogranie na przyjęciu to spokojnie wygrają.
tak tak 7-2...7-8 ???? drewniane laski

charlson 226

charlson

Użytkownik
Najpierw Mepelinki, potem Dudy, ciekawe ile jeszcze takich niespodzianek w tym pierwszym dniu, już odpuszczam to ????

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Laboruer/Sude @ 3.20 Unibet
To jest mega przeginka, Brazylijki grają tragicznie. Niemki poprawnie. Kurs z kosmosu, tak samo jak na Chinki rano.
i Rosjanki @ 2.10 Unibet
To samo, Amerykanki fatalna forma, wszystko przegrywają. Rosjanki niezły poprzedni turniej i tutaj zaczęły od zwycięstwa.

charlson 226

charlson

Użytkownik
Powiedzcie mi czy warto Kolosinskie zaatakować? Z tego co obserwowałem to są dość dobre i w którymś momencie dopadła je po prostu padaka w secie.
e: wszyscy w tym samym momencie napisali, dzięki haha
e2: nerwów co nie miara, ale udało się ????

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Kołosińska/Brzostek @ 2,62 bet365
Nigdy nie gram na Polki jako faworytki, ale taki kurs fajny. Polki poprawiły grę w ubiegłym sezonie, w tym też nieżle. Vanatu bazuję na sile, w końcu Kinga je złapie blokiem. Streama brak, Vanatu odjechały, Polki goniły i nie dogoniły. Myślę, że Polki nie są tak słabe, zeby przegrać z Vanatu, które potrafi od czasu do czasu zaskoczyć.

Otrzymane punkty reputacji: +6
pablo92 531

pablo92

Użytkownik
Mladost Podgorica - FK Iskra
Typ: Powyżej 2.5
Kurs: 2.00 buk: bet365
145 ataków w I połowie mega otwarte spotkanie. Przed spotkaniem typowałem sporo bramek i uważam że 2 bramki w II połowie to minimum.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Dalhausser/Lucena @ 2.00 bet365
Ogarną się, Jefferson ze szczęście, Cherif 3-4 asy. Nie ma opcji, zeby Amerykanie przegrali z nimi, nie ta półka

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom