Dzisiejsze biegi stricte ze sprintem nie wiele mają wspólnego ????Diggins z biegów już zabita
Luźno, a Bjoernsen w swoim stylu spuchła na koniec
Uni ma na facetów zakłady wygranych poszczególnych biegów. Widzisz jakiegoś szczególnie zawodnika, któremu pasuje ta trasa?Dzisiejsze biegi stricte ze sprintem nie wiele mają wspólnego ????
Kiedy w sprintach były czasy na poziomie 4 minut? ????
Nie pamiętam. Raczej dawno nie było. Dystans normalny, ale ta górka robi swoje i jeszcze wbiegają na nią dwukrotnie.Dzisiejsze biegi stricte ze sprintem nie wiele mają wspólnego ????
Kiedy w sprintach były czasy na poziomie 4 minut? ????
ehhh Teresa gleba :;/: dupa zbita a była taka szansa przy takiej trasie ????
Po pierwszym biegu będę widział jak będzie to wyglądało u facetów. U kobiet stawka się bardzo rozciąga na tych dwóch podjazdach, u facetów raczej takich różnic nie będzie.Uni ma na facetów zakłady wygranych poszczególnych biegów. Widzisz jakiegoś szczególnie zawodnika, któremu pasuje ta trasa?
Jakie są jeszcze szanse że Johaug nie wygra PŚ? Bo wisi mi w bah long term na nią ????Po pierwszym biegu będę widział jak będzie to wyglądało u facetów. U kobiet stawka się bardzo rozciąga na tych dwóch podjazdach, u facetów raczej takich różnic nie będzie.
haha Weng ???????? Kowalczyk wygrywa ćwiartkę w sprincie, koniec świata ????
2-0 (21-14 i 21-16)Jeszcze singiel z plaży za 30min.
http://forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-5.html#post5955575
Myślę że można pograć ją z Kristą, Finka słabo wyglądała w ćwierćfinale.Justyna będzie może dzisiaj w finale. 2 półfinał ma dosyć łatwy i spokojnie stać ją na dwójkę. Super by było.
przegrała na zjazdach. Całą przewagę straciła i też sił brakło. SzkodaBiegi na żywo kobiet
Justyna Kowalczyk vs Krista Parmakoski 1 @ 1.80 Bet365
Polka ma łatwiejszy półfinał. 2-3 miejsce realne. Finka ma Falle, Oestberg, Diggins, Kalle i Caldwell. Będzie jej ciężko.
Jeżeli przykładowo obie zajmą 4 miejsce to Kowalczyk będzie wyżej, bo była lepsza w kwalifikacjach.
Myślę, że warto spróbować.