malolat-11536
Użytkownik
Dziecko o nicku Szprej miało ze mną rozegrac tylko 2 połowe... W wynikach pisze ze wygrał 3-0 bo sie rozłączyłem...
Wygrał 2-1
Nie 3-0...
Wygrał 2-1
Nie 3-0...
o w mordkę .. to hyba cię zaprzęgaja w homonto i orają tobą pole co? heheJa musze zrezygnować z turnieju. Za dużo obwiązków oraz nauki. Przepraszam :wink:
pzDr
Ja się nie dziwię !o w mordkę .. to hyba cię zaprzęgaja w homonto i orają tobą pole co? hehe
taki mały żarcik..
Tey.. ale jak nie masz czasu zagrać 3 meczy w tygodniu<<<< to ja ci wspólczuje.. i mówię to poważanie nie dla jajec
Kubota ! Skąd masz tego screena? Przecież nie dokończyliście meczu ! Nawet jeśli dokończyliście to co? Rozgrywaliście cały od nowa ???? ? Ojjjj, coś mi się zdaje, że.... ????????????Kolejka 9 :
Kubota (Real) 3:1 (Brazylia) Dobroduszny
Wygrywałem 1 do 0 a pisze grasz wyszedł z gry potem zgodiłęm sie jeszcze zagrac i był karny i znowu wyszedł ???? i mi pisze że mu sie niechce itp !! Z nim sie grac nieda od jak sie nawet nie tnie mówi ze jemu sie tnie i wyłancza.http://img99.imageshack.us/my.php?image=meczykva0.png
Wchodzisz za Benek 17 lub za Cristiano. Niestety za kolejki 7-9 dostaniesz wo, bo zaraz masę osób zaczęłoby drzeć papę... Pasuje?Jest może jakieś miejsce wolne?? Widzę że 2 osoby chyba zrezygnowały, więc mogę grać za któregoś z nich. Odp.
Spoko pasuje będe grał za Cristiano ????Wchodzisz za Benek 17 lub za Cristiano. Niestety za kolejki 7-9 dostaniesz wo, bo zaraz masę osób zaczęłoby drzeć papę... Pasuje?
Drużyna, gg i nick poproszę hugo_bosssNiestety za kolejki 7-9 dostaniesz wo, bo zaraz masę osób zaczęłoby drzeć papę...
tak jesli pierwszy mecz wyalczony po 15 minutach , ok 15 wynik 0:0ej ale potem dokończylismy !!Ja moge zagrac jeszxcze raz tylko teraz uczciwie dobroduszny słyszysz . To nie ładnie wyłanczac jak sie przegrywa!!