Nie wierzę w takie przypadki, dlatego myślę, że wina leży po twojej stronie, Drago i umyślnie wyszedłeś z gry, by uniknąć straty gola. Aby nie wywołać jakichś zamieszek -D) nie przyznam walkowera malolatowi. Macie rozegrać pozostały czas, rozpoczynając od wyniku 1:0 for malolat. Słucham komentarzy....malolat 16:09:41
bo przypadkiem to nie było ze piłka wpada do siatki a ty sie rozłączasz!!
Nie wiem, jak ja grałem i wislak mnie atakował potem sie rozłączyło to dostałem w d**e 3-0 walkowerem... wiec chyba sprawiedliwiej by było teraz 3-0 dla mnie...Nie rozmawiałem jeszcze z żadnym z was, więc proszę mnie nie oskarżać o jakieś zmowy, czy inne kontakty z malolatem czy Drago...
Z tego co wyczytałem z powyższej rozmowy wynika, że malolat wykonywał rzut wolny, piłka zmierzała do bramki ("jeszcze nie była w siatce" i wtedy utracono połączenie. Na pewno umyślnie nie zrobił tego malolat, bo to głupota by była totalna. Drago twierdzi, że i on nie rozłączył specjalnie, ale:
Nie wierzę w takie przypadki, dlatego myślę, że wina leży po twojej stronie, Drago i umyślnie wyszedłeś z gry, by uniknąć straty gola. Aby nie wywołać jakichś zamieszek -D) nie przyznam walkowera malolatowi. Macie rozegrać pozostały czas, rozpoczynając od wyniku 1:0 for malolat. Słucham komentarzy....
Walkower obustronny - masz mnie na mysli? jesli mówisz ze walkower obustronny to było by to chore i smieszne...Eee walkower obustronny to 0 punktów dla każdego? Mógłbyś zrobić 4 kolumienkę i napisac kto ile meczy nie rozegrał... za 3 nierozegrane PAPA z turnieju. Walkower typu nie chce mi sie tez by tam pasował...
To tutaj zostało "40minut" i mam dograc z nim to "40 minut" po którym mogę się rozłączyc i wpisac wynik tak?Tak myślałem, że przytoczysz tamto spotkanie. Zauważ jednak, że w tamtej sytuacji był wynik 2:0 for Wiślak, końcówka meczu, sytuacja bramkowa Wiślaka.
Tutaj mamy sytuację 0:0, połowa meczu, sytuacja bramkowa malolata.
Tak, więc widzisz, że moja decyzja w obu przypadkach jest bardzo podobna. Obie bramki zostały uznane. Jedyna różnica to to, że macie dograć mecz. Z Wiślakiem zostało bodajże 5-6 minut, więc nie było większego sensu...
Obustronne wo to rezultat 0:0 czyli normalny remis. Nie mogę zrobić jakiegoś PAPA z turnieju, bo wszystko się pochrzani. Po prostu - ktoś nie gra to dostaje wo...Eee walkower obustronny to 0 punktów dla każdego? Mógłbyś zrobić 4 kolumienkę i napisac kto ile meczy nie rozegrał... za 3 nierozegrane PAPA z turnieju. Walkower typu nie chce mi sie tez by tam pasował...
Tak tylko umówcie się, że 40,00 bo padnie bramka w 40,02 i znowu kłótnia...To tutaj zostało "40minut" i mam dograc z nim to "40 minut" po którym mogę się rozłączyc i wpisac wynik tak?
O co chodzi w tym poście ? <Temat z wynikami>i mowilem ze dokonczymy za chwile
ps wygrywalem 4-0
To dawaj tu (albo priv) scan gg, że nie chce grać i wpisuj sobie wo...Grałem ze SZPREJEM i gralismy 2 polowe i on nagle sie rozlaczył i powiedzial, ze musi isc.. To po co w ogole grał skoro sie rozlaczyl ? DOMAGAM SIE WALKOWERA