Na katastrofie zyskal jedynie pis i reszta oszolomow radiomaryjnych, malo brakowalo a Jaro zostalby prezydentem, wiec nie wiem po co tuski i inne takie maczaliby palce w zamachu, skoro zawsze w takich wypadkach to ofiary zostaja swietymi i ich poplecznicy zyskuja! To od kwietnia 2010 roku PiS-owi zdecydowanie wzrosly slupki w roznych ankietach, a w marcu 2010 i pare miesiecy wczesniej byle naprawde kiepsko, wiec... Nigdy nie uwierze w zle intencje ruskow az nie zobacze na wlasne oczy, ze to oni zawinili, zreszta... Jaki sens mialoby morderstwo prezydenta kraju nalezacego do NATO i UE - kolejny absurd! Poza tym istnieje zawsze ryzyko, ze sie wyda i wtedy
Rosja jest skompromitowana na calym swiecie, zyskuje duzego minusa w kazdym srednim i malym europejskim kraju, idzie w swiat sygnal - robia swinstwa i chca swiatowej dominacji, niszcza male kraje. My ni jestesmy dla Rosji nikim waznym tak jak nie jestesmy juz nikim waznym dla
USA, to nie jest rok 1981 czy 1989, gdy amerykance i ruskie grali
Polska w swojej ogolnoswiatowej walce o dominacje. Nie jestesmy krajem, ktory ma jakiekolwiek szanse na przywileje bo nie mamy nic do zaoferowania ani Rosji ani
USA. Jestesmy zwyklym krajem z wyprzedanym majatkiem narodowym, gdzie masa mlodych ludzi (podobnie jak ja), musi pracowac za niskie pensje u jakis zagranicznych cwaniakow w ich zagranicznych firmach!
Polska nie ma zadnych wielkich bogactw naturalnych, wiec Polske w mediach
USA i Rosji olewa sie ile wlizie. A ruskie maja swoje interesy i problemy to wielki wielonarodowosciowy kraj z wlasnymi problemami i aspiracjami i to, ze jakis uparty polaczek nie chcial sluchac i zmusil pilotow do ladowania w kartoflisku w jakiejs mgle to jest nie ich problem i maja racje, ze olewaja temat bo to jest problem polaczkow, ze maja nieodpowiedzialnych ludzi na wysokich stanowiskach. Ludzie zawsze beda wierzyc w brednie i teorie spiskowe, zawsze uwierza w najwieksze absurdy... Nie jestem psychologiem ale istnieje takie cos jak osobowosc dziecinna czy jakos tak, to czlowiek, ktoremu za mlodu wpojono rozne bajki, ale nie nauczyl sie analitycznego myslenia (jakze istotnego w zakladach bukmacherskich) i do konca zycia bedzie powtarzal rozne bajeczki. Wyznawcy radiomaryjni maja w krwi zalobe, smutek i nienawisc - szczegolnie do Rosji, a ze ich ulubieniec zginal w Rosji to dlatego oskarzaja Rosje - logiczne. Jestem czlowiekiem mlodym, z historii bylem dobry i swoje wiem, wnioski wyciagnalem, tak jak wyciagam wnioski z mojej przygody z bukmacherka, kiedy pod wplywem emocji i zwiazanego z tym ryzyka (gra za duze stawki), stracilem kase, za ktora moglbym kupic sobie auto, teraz gram jak na poczatku mojej przygody za stawki typu 1$ ale moja skutecznosc wynosi 3:1, wiec calkiem niezle, a to efekt dokladnych analiz kazdego typu. Wnioski z lekcji historii wyciaglem juz dawno i nie zmieniam ich, poniewaz mialem dobrych nauczycieli... A historia uczy, ze nie nazywa sie kogos morderca, dopoki nie zlapie sie tego kogos za rece. Istnieje tez inna zasada - historia sie zmienia, klamstwem jest, ze
Rosja byla zawsze naszym wrobiem, gdyz w okresie X - XV wiek, zylismy z nimi dobrze, to raczej z Niemcami i innymi zakonami krzyzackimi istnialy wieczne problemy... Dopoki nikt racjonalnie nie udowodni winy i zlych intencji ruskow oraz polskiego rzadu, dopoty nie uwierze ze przyczynili sie do tego!
Zabawne jest te oczernianie mojej osoby. Powiem tak, nie kojarze was z forum, a siedze tutaj ladnych pare lat i interesuje mnie wiele dyscyplin. Przejrzalem wasze posty zeby zobaczyc ktoz taki mnie tak traktuje, doczepie sie do dwoch osob:
adirave i Yaro.
Adirave nie wiem skad wiesz co ja tutaj pisze, czyzbys sledzil moje posty? Zmartwie Cie, ale nie krzycze do monitora wypisujac swoje spostrzezenia, tak jak to sie Tobie wydaje, a moze tez wydaje Ci sie i wyobrazasz sobie takiego Niesiolowskiego czy innego Palikota, walacego z baazoki w Tupolew? Radze wiecej myslec i wyciagac wnioski, a mniej wyobrazac sobie bo powiem Ci jedno... Ja przejrzalem Twoje posty - obstawiasz fatalnie! Zaloze sie, ze single, ktore gram za 1$ w okresie 5 lat, zarobie w bukmacherce wiecej od Ciebie, baaaaa!!!! Ja zarobie troche, a Ty stracisz sporo kasy, bo statsy masz fatalne!
Yaro - daj spokoj piszesz o ignorancji a sam ignorujesz ludzi! Po co wysylasz do mnie wiadomosci na priva i jednoczesnie blokujesz mi mozliwosc odpowiedzi? Bez sensu, lubisz tak ludziom dokuczac czy co??? Farsa!
I zeby bylo raz na zawsze jasne! Dewotyzmem i fanatyzmem bede brzydzil sie do smierci!!!!! Ludziom oskarzajacym polski rzad o zamordowanie polskiego prezydenta, dewotyzm i fanatyzm wychodzi nosami, oczami i uszami!!!