aerts
Użytkownik
Musiałeś zwymiotować akurat tutaj?Nie wiem czy potrafisz czytać i nie wiem w jakim stopniu rozumiesz nasz język pisany, ale rozśmieszyłeś mnie tym, że niby oglądam TV skoro wyżej piszę, że TV nie oglądam. Co to tego, że niby wyrzekam się polskości. Nie będę patriotą na styl taki który narzuca mi wasz guru Jarosław. O nie, ze mnie nie da się zrobić fanatyka który nienawidzi swojego kraju i wszystkich innych bliźnich. Swoją drogą czy tak wygląda katolik? O ile Jarosław "Guru" Kaczyński jest katolikiem. Bo jego postawa temu przeczy. Jak powiedział Norman Davies: PiS przypomina sektę. I tak rzeczywiście jest. Ale wróćmy do meritum sprawy. Czy jestem patriotą? Tak jestem patriotą i czuje się związany ze wszystkim co polskie. Jestem patriotą, bo pamiętam o wszystkich, którzy polegli w obronie naszej Ojczyzny. Jestem patriotą, bo Polska jest dla mnie najważniejsza i święta. Jestem katolikiem i wierzę w Boga. Chodzę do Kościoła i z radością śpiewam "Ojczyznę wolną pobłogosław Panie". Dziękuje Bogu, za Ojczyznę w której mogę wyrażać swoje zdanie i nikt mi za to jak w okresie 2005-2007 nie będzie wykręcał ręki jak pielęgniarkom strajkującym pod Sejmem. Teraz pytam: reprezentuje inne wartości niż PiS i nie jestem Polakiem? Bo nie wierzę w zamach? Niby sprzedałem swoją duszę Putinowi? Tak już dziś dzielisz Polaków? Gratulację! Jestem z Polski "B" tak jak to podzielił Kaczyński. Przypominam to nie Tusk czy Sikorski mówią o polityce nienawiści tylko PiS ją tworzy....wszak Tusk powiedział, że nie będzie tańczył na grobach zmarłych i za to go pozwano do komisji etyki poselskiej a jak Jarosław odstawia szopkę nad tymi zmarłymi to jest dobrze.....
Twoja historia jest bardzo smutna, ale obawiam się że główny problem to tkwi w głowie i ciężko będzie nam coś w tej sprawie zaradzić, to jest forum o tematyce bukmacherskiej i nie leczymy tutaj psychoz ani paranoi(jak zamykasz oczy to słyszysz tupanie małych kaczuszek?) a to co opisałeś to chyba się nazywa projekcja.
I tak faktycznie nie jesteś fanatykiem.
EOT