chcialbym uslyszec to ale niestety.... nic nie slysze w tych sekundachAle słychać czy nie głos żyje? : TAK, SŁYCHAC, 53 SEKUNDA!!!
Jezu już nie mogę Cię słuchać.zadzwon na policje czy gdzies tam że słyszysz głosy, może przyjadą po ciebie i w kaftan zawiną
za takie głupoty powinny bany lecieć
Ale ja nie mówię że tam słychać coś po polsku. Już pisałem w tej kwestii.Ass, to bez sensu, ja tam NIC nie słyszę konkretnego, są ogłosy ludzi biegnących na pomoc, są niewyraźne i się zlewają i każdy dopowiada sobie co mu się wydaje. Nikt do nikogo nie strzela, pali się samolot i wybuchają kule w magazynkach BORu i w szafie pancernej, w której jest broń ( bo taka jest na pokładzie samolotu prezydenckiego ).
Jeśli się mylę i się okaże że było inaczej, obiecuje nigdy publicznie nie zabrać głosu w żadnej sprawie ani na forum ani nigdzie w internecie.
To bez sensu, ja tam NIC nie słyszę konkretnego, są ogłosy ludzi biegnących na pomoc, są niewyraźne i się zlewają i każdy dopowiada sobie co mu się wydaje. Nikt do nikogo nie strzela, pali się samolot i wybuchają kule w magazynkach BORu i w szafie pancernej, w której jest broń ( bo taka jest na pokładzie samolotu prezydenckiego ).
Ale to nie przesada odrazu czerwo dostał?Ale ja nie mówię że tam słychać coś po polsku. Już pisałem w tej kwestii.
Wkurza mnie tylko, że pan "TommyTSW" krytykuje każdego, który coś tutaj napiszę a jest przeciwny jego racji.
Od razu na pół rokuzadzwon na policje czy gdzies tam że słyszysz głosy, może przyjadą po ciebie i w kaftan zawiną
za takie głupoty powinny bany lecieć
Zdanie sformułowałeś tak , że oni nawet jak podadzą , żę to wypadek błąd pilot itp to ty i tak sadzisz w głowie teorie spiskową... Tak zdanie brzmi w ukryciu jakby.Wszystko wyjaśnią informacje z czarnej skrzynki, o ile większość z nich dotrze do mediów. Jeśli nie to będziemy musieli uwierzyć w to, co nam podadzą fachowcy i tyle...