flamaster
Forum VIP
Ludzie, trwa żałoba narodowa a wy już zaczęliście kłótnie, sypanie oszczerstwami, bluzgami ... Czy wy macie jakieś hamulce. Skoro jesteście tacy inteligentni to proszę wymieńcie wszystkich pochowanych na Wawelu oraz ich zasługi. Zaraz sie okaże że wasze mądrości to będzie ctrl C + ctrl V ale może przy okazji wyjdzie że nie każdy król zasługiwał by tam się znaleźć. Robienie protestów i wyskakiwanie z takimi szopkami to tylko pokazanie się ludzi, którzy jak wcześniej pokazane przeze mnie przykłady hien szukają rozgłosu.
Ja na temat miejsca pochówku pary prezedenckiej nie będę się wypowiadał tylko uszanuję podjętą decyzję. Dodam również, że źle się dzieje jeśli 21 letni Henio i 17 letnia Balbina chcą decydować gdzie ma być pochowany prezydent RP.
Ja na temat miejsca pochówku pary prezedenckiej nie będę się wypowiadał tylko uszanuję podjętą decyzję. Dodam również, że źle się dzieje jeśli 21 letni Henio i 17 letnia Balbina chcą decydować gdzie ma być pochowany prezydent RP.
Faktycznie. Ale to tylko jeszcze bardziej dobitniej pokazuje, że coś tu musiało być nie tak. Przecież jak opowiadał ten kontroler, oszczegał on tylko, że za szybko schodzą do lądowania - nie było ani słowa o tym, że wogóle nie kierują się na pas startowy. Przecież gdyby lecieli prosto na pas to pilot w momencie gdy zorientowałby się że jest za nisko to może zdążyłby jeszcze podnieść maszynę a nawet jeśli nie to na pewno nie byłoby takiej tragedii bo przed pasem nie było żadnych drzew ani innych przeszkód a koła były już wysunięte.To na zdjęciu to nie jest pas, tylko dojazd do pasa. Zobaczcie sobie na Google Earth jak to dokładnie wygląda. Co nie zmienia faktu, że patrząc na miejsce katastrofy to i tak samolot leciał jakieś 50m za lewą stroną pasa startowego.