Betfair prognosis bardzo fajny program, mam nadzieje, ze kiedys mario reaktywuje jego działania! ????
Dziś u Geeka - software na
Betfair znajomy podesłał mi wczorajszą dniówkę na siatkówce... Ma facet patent i dobrą strategię na tą dyscyplinę. Nie znam konkretów ale gra
live ze streamem... Kiedyś czytałem również
live strategie gofra na tenisa i mimo, iż wszystko na żywo to jego metoda opierała się na praktycznie zerowym ryzyku!
Oferta dla handlujących nożną ostatnio nie rozpieszcza.
Dzisiaj jednym z ciekawszych meczy nadającym się do handlu było spotkanie Copa del Rey: L'Hospitalet - Barcelona. Wczoraj przymierzałem się do jakiegoś laya Barcy, ale jednak się nie zdecydowałem bo dzisiaj dopiero od południa mogłem śledzić rynek, a przez ten czas dużo się mogło wydarzyć. Liczyłem również, że Barca na taki mecz wyjdzie w całkowicie rezerwowym składzie i będzie to można wykorzystać np na rynku CS 0-0. Jednak na niecałą godzinę przed rozpoczęciem spotkania, po ogłoszeniu wyjściowego składu zarówno kurs na over 2,5 jak i na gości spadł dość mocno. Tak więc na tych rynkach nie udało mi się nic wyciągnąć.
Wcześniej jednak wszedłem na spotkanie, o którym pisał cycu Chesterfield - Tranmere. Całkiem niezła płynność na tym rynku, ładny wykresik, więc za niewielką stawkę postanowiłem wejść z Backiem na gości. Ustawiłem się w koszyku 2,52 i po chwili moja stawka została w całości pochłonięta. Kurs powolutku spadał, a ze swoją kontrą ustawiłem się początkowo na 2,42. Kurs jednak na większą chwilę zatrzymał się na 2,46/2,48, a do rozpoczęcia spotkania było coraz bliżej. Bojąc się, że za chwilę może nastąpić jakieś wybicie do góry jak to bywa na minuty przed rozpoczęciem postanowiłem przesunąć tą kontrę na 2,46. Po kilku sekundach ktoś wszedł z większą kasą i wykupił wszystko z 2,46 oraz 2,44 po czym kurs przez parę minut skubał nawet 2,42. Na niecałe 10 min przed pierwszym gwizdkiem w końcu nastąpiło odbicie kursu. Green niewielki ale ważne, że jest ????
Uploaded with
ImageShack.us