>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Toto-Mix - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Ludzie kochane, na kuponie zdarzenia rozliczone, ale status wciąż zamkniety, a nie wygrany! I nie moge pojsc po odbior wygranej. Do bani jest ich poziom usług!

Otoz to, nikt ci pieniazkow nie ukradnie... spokojniutko, bez stresu,,,

Przeciez kolezko i w powaznych firmach internetowuch nieraz sa roznego rodzaju opoznienia, dzialasz przez internet a to z zalozenia jest twor wadliwy ???? )

vanmaster 0

vanmaster

Użytkownik
Mam pytanie. Czy ktoś się orientuje w tym, że w totomix bardzo szybko rozliczają kupon ? Np. jest możliwość odebrania ewentualnej nagrody jeszcze dzisiaj ? Coś takiego słyszałem, ale nie jestem pewny.

whitee 0

whitee

Użytkownik
W totomixie jest coś takiego:
NUMEREK: (1-18 ) 05.01 1.80
NUMEREK: (19-36) 05.01 1.80
Powiedzmy, że stawiam te dwa zdarzenia i wygrywam gdy w losowaniu padnie przynajmniej jedna liczba z przedziału 1-18 i jedna z 19-36?
I czy dobrze mi się wydaje, że w takim razie to dość łatwy sposób na zyskanie dużych pieniędzy? Chyba, że coś źle rozumiem... Proszę o rady.

adi1026 0

adi1026

Użytkownik
Chlopaki jak to jest .... wysyłam kupon mam kilka zdarzeń wszystko wchodzi jeden mecze przełożony jak totomiks mi to rozlicza ?
PS data na którą mecz przełożony nie znana.

P 0

pizza

Użytkownik
Wygrał ktoś z Was może vouchery 50 / 100 złotych w ostatnim promo Toto-Mixa? Rzekomo miały być dzisiaj do odebrania, ale pacjentka w Totolotku powiedziała że nie wie kiedy będą - może zależy od punktu? Ktoś już odebrał?

S 0

smart

Użytkownik
W większości punktów vouchery już są, ale teoretycznie kierownictwo ma czas na ich dostarczenie do 20 stycznia. Także trochę cierpliwości. :p

P 0

pizza

Użytkownik
Ok, dzięki serdeczne.
Pytanie jeszcze jedno, bo zdaje się że pacjentka w Totolotku mnie wprowadziła w błąd. Te 50 / 100 zł to jest na 5 / 10 kuponów po 10 zł? Czy można puścić np. dzielić to na kupony po 5 zł? Wydaje mi się, że vouchery są na kupony po 10 zł aczkolwiek mogę się mylić. ; )

ponio 0

ponio

Użytkownik
Witam. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak obstawiać w totomixie system blokowy? jak to mam zaanznaczac?

PS. Strona totolotka często z samego rana nie działa

adizg 6

adizg

Użytkownik
Witam. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak obstawiać w totomixie system blokowy? jak to mam zaanznaczac?

PS. Strona totolotka często z samego rana nie działa
jak juz masz eKupon, to tam po prawo masz &quot;blok&quot; i poprostu zaznacz wszystkie mecze ktore chcesz do bloku taka sama liczba wpisana w tym polu. Nie wiem czy zrozumiesz bo troche pokrecilem, ale mam nadzieje ze zalapiesz :p Dajesz pozniej przeladuj kupon i system sobie jaki chcesz ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom