>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Toto-Mix - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
kuuba 28

kuuba

Użytkownik
Witam. Po dzisiejszej wizycie w Toto-Mix zaciekawiły mnie następujące kursy:
Bielsko Biała-Kalisz H (0-2,5) 1.40 2.40
Bielsko Biała-Kalisz DW 3:0 1.27
Według mnie, żeby wszedł handi -2,5, mecz siatkówki musi skończyć się wynikiem właśnie 3:0, czyż nie? Powiedzcie mi czy to ja się mylę, czy to tylko ich niedopatrzenie?
Często widziałem takie sytuacje. Sam aż siadałem nad tym i myślałem o co tu chodzi. Przecież wiadomo, że w siatkówce handi -2,5 = wynikowi 3:0.
Jeszcze niestety nie udało mi się wymyślić jak to wykorzystać ;).

B 25

bobo

Użytkownik
Nie wiadomo jak rozlicza, podam przyklad mam karte toto zeby grac w necie i mecze ktore sie skonczyly moglem nadal obstawiac i rozliczyli bez problemu ????

prosto_z_polski 0

prosto_z_polski

Użytkownik
Witam.
Mam sprawe na temat rozliczenia meczu.
Ebbsfleet United 1 - 0 Burton
Mecz ten skonczyl sie przed czasem... Z tego co wiem przerwany zostal w 72min przez pogode.
I tu moje pytanie...
Ten mecz zostanie rozliczony po kursie 1,0 czy liczy sie wynik jaki byl do momentu przerwania meczu ?
z gory dzieki za odp.
pzdr.

adask23 0

adask23

Użytkownik
Witam.
Mam sprawe na temat rozliczenia meczu.
Ebbsfleet United 1 - 0 Burton
Mecz ten skonczyl sie przed czasem... Z tego co wiem przerwany zostal w 72min przez pogode.
I tu moje pytanie...
Ten mecz zostanie rozliczony po kursie 1,0 czy liczy sie wynik jaki byl do momentu przerwania meczu ?
z gory dzieki za odp.
pzdr.
&quot;W takich przypadkach zawsze obowiązuje zasada 2 dni. Po tym czasie przełożone (nierozegrane) zdarzenia zostają unieważnione (N), a w przypadku przerwanych wprowadzany jest wynik z boiska w momencie przerwania meczu – o ile w ciągu 2 dni mecze nie zostaną dograne lub rozegrane na nowo.&quot;
Czyli jak meczu nie dokończą w ciągu 2 dni to zaliczą wynik 1-0.

adask23 0

adask23

Użytkownik
ta??? raczej jak mecz jest przełożony to rozliczaja po kursie 1.0
Jeśli mecz został przerwany w 72 minucie przy wyniku 1:0 i w ciągu 2 dni nie zostanie dokończony, zaliczony zostaje wynik 1:0. Sam tego nie wymyśliłem. Wszystko opisane jest na stronie Toto-Mix.

ponio 0

ponio

Użytkownik
Jeśli mecz został przerwany w 72 minucie przy wyniku 1:0 i w ciągu 2 dni nie zostanie dokończony, zaliczony zostaje wynik 1:0. Sam tego nie wymyśliłem. Wszystko opisane jest na stronie Toto-Mix.

Ale na livescorze pisało ze jest ANULOWANY i wynik 0:0

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
nie ma takiej opcji ze nie zostal dokonczony mecz i byl wynik jaki byl. w regulaminie jest ze skoro zostal anulowany to i w buku tez zostal anulowany.

adask23 0

adask23

Użytkownik
Ale na livescorze pisało ze jest ANULOWANY i wynik 0:0
nie ma takiej opcji ze nie zostal dokonczony mecz i byl wynik jaki byl. w regulaminie jest ze skoro zostal anulowany to i w buku tez zostal anulowany.
Panowie, nie wymyśliłem tego sam. Wiem doskonale, że mecz został ANULOWANY i pewnie większość buków zwróci stawkę, ale Toto-Mix rozliczył to spotkanie jako zwycięstwo Ebbsfleet United. Z resztą jest to dokładnie opisane w ich regulaminie, więc nie wiem skąd ta dyskusja? Jeśli dalej mi nie wierzycie zapraszam na stronę Toto-Mix do zakładki WYNIKI.

_teo 1

_teo

Użytkownik
Jak długo ważny jest wygrany kupon? Tzn. po jakim czasie najpóźniej mogę odebrać wygraną?

K 0

krakk

Użytkownik
A jak to jest jak stawiam ze zawodnik strzeli bramke a on w rzeczywistowsci nie wystapi w meczu? Wtedy ten zakład juz nie siada czy stawka jest 1.00??

T 1,7K

tomex11

Użytkownik

bo oni tak mają,kiedyś był mecz vetra-legia w intertoto i wynik był 2-0 do ht mecz przerwany przez kibiców legi, toto mix rozliczył wtedy w całym meczu under 2,5 ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom