Często widziałem takie sytuacje. Sam aż siadałem nad tym i myślałem o co tu chodzi. Przecież wiadomo, że w siatkówce handi -2,5 = wynikowi 3:0.Witam. Po dzisiejszej wizycie w Toto-Mix zaciekawiły mnie następujące kursy:
Bielsko Biała-Kalisz H (0-2,5) 1.40 2.40
Bielsko Biała-Kalisz DW 3:0 1.27
Według mnie, żeby wszedł handi -2,5, mecz siatkówki musi skończyć się wynikiem właśnie 3:0, czyż nie? Powiedzcie mi czy to ja się mylę, czy to tylko ich niedopatrzenie?
"W takich przypadkach zawsze obowiązuje zasada 2 dni. Po tym czasie przełożone (nierozegrane) zdarzenia zostają unieważnione (N), a w przypadku przerwanych wprowadzany jest wynik z boiska w momencie przerwania meczu – o ile w ciągu 2 dni mecze nie zostaną dograne lub rozegrane na nowo."Witam.
Mam sprawe na temat rozliczenia meczu.
Ebbsfleet United 1 - 0 Burton
Mecz ten skonczyl sie przed czasem... Z tego co wiem przerwany zostal w 72min przez pogode.
I tu moje pytanie...
Ten mecz zostanie rozliczony po kursie 1,0 czy liczy sie wynik jaki byl do momentu przerwania meczu ?
z gory dzieki za odp.
pzdr.
Jeśli mecz został przerwany w 72 minucie przy wyniku 1:0 i w ciągu 2 dni nie zostanie dokończony, zaliczony zostaje wynik 1:0. Sam tego nie wymyśliłem. Wszystko opisane jest na stronie Toto-Mix.ta??? raczej jak mecz jest przełożony to rozliczaja po kursie 1.0
Jeśli mecz został przerwany w 72 minucie przy wyniku 1:0 i w ciągu 2 dni nie zostanie dokończony, zaliczony zostaje wynik 1:0. Sam tego nie wymyśliłem. Wszystko opisane jest na stronie Toto-Mix.
Ale na livescorze pisało ze jest ANULOWANY i wynik 0:0
Panowie, nie wymyśliłem tego sam. Wiem doskonale, że mecz został ANULOWANY i pewnie większość buków zwróci stawkę, ale Toto-Mix rozliczył to spotkanie jako zwycięstwo Ebbsfleet United. Z resztą jest to dokładnie opisane w ich regulaminie, więc nie wiem skąd ta dyskusja? Jeśli dalej mi nie wierzycie zapraszam na stronę Toto-Mix do zakładki WYNIKI.nie ma takiej opcji ze nie zostal dokonczony mecz i byl wynik jaki byl. w regulaminie jest ze skoro zostal anulowany to i w buku tez zostal anulowany.
Jeśli mecz został przerwany w 72 minucie przy wyniku 1:0 i w ciągu 2 dni nie zostanie dokończony, zaliczony zostaje wynik 1:0. Sam tego nie wymyśliłem. Wszystko opisane jest na stronie Toto-Mix.
Wygraną można odebrać w dowolnym punkcie w Polsce czy tylko tam gdzie złożyłem kupon?