lubiekebab
Użytkownik
Reklama. Nie zwracaj na to uwagi.
Nie reklama tylko nabili Ci kupon na czyjąś kartę ????
Słuchajcie mam problem w środę gra Barcelona z Atletico Bilbao i oznaczone tam jest neutr. i mam problem co to znaczy to -> neutr. ???? Z góry dziękuję ????
Napewno jest, u buka normalnie obstawiasz, wybierasz 8 zdarzen i mowisz ze chcesz w rozpisie 6z8. Na tym ich e-kuponie to Ci nie powiem bo nie grywam tam i nie do konca to ogarniam a nie chce Cie wprowadzac w blad.Mam jeszcze takie pytanie ???? Czy jest w toto mix-e opcja 6z8 Czyli ze obstawiasz 8 meczy a 6,7,8 ci wchodzi i wygrywasz dane pieniądze ???? ???? Może to pytanie głupio zabrzmi ale jestem Amatorem ????
Ps.Jeżeli jest taka opcja to napiszcie jak to sie obstawia ????
Ps2. Z góry Dziękuję ????
Na kazdy taki system (rozpis) przypada dana liczba kombinacji, w przypadku 6z8 jest to 28 kombinacji. Wiec stawke mnozymy razy 28. Stawiajac 1zl na kazda kombinacje wartosc kuponu (kwota do zaplaty) wyniesie 28zl.tzn ile sie płaci ??
i tak z ego nic nie rozumiem ???? Był bym wdzięczny jeżeli by ktoś opisał jak to sie obstawia Krok po kroku ???? na jakimś przykładziee xD Jeszcze jedno pytanie ???? Jak jest mecz Jagiellonia I Polonia Warszawa i kolo tego pisze podwójna szansa to co to znaczy >>??? Z góry dziękuje
Jeżeli moje pytania wydają wam sie śmieszne to zrozumcie ze jestem amatorem ???? xD
Nie myślałem o tym ???? xD dzięki:spokodfhgfh:za wskazówkę ???? ???? :-?:-?:-? ????Ale po co zadajesz pytanie na forum, skoro moglbys pojsc do toto-mixa i kolektor odpowie ci na wszystkie pytania 100% poprawnie i dokladnie...