>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Toto-Mix - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Jutro o 13 skoki indywidualne. Wie ktoś od której do której będzie można obstawić w toto-mixie? Muszę to jakoś pogodzić z pracą, a koniecznie chcę zdążyć

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Sorry za drugi post pod rząd, ale zależy mi żeby ktoś odpisał.
Kwalifikacje są o 12:30 - to do której będzie można typować skoki? O 12 kończę fuchę i muszę się wyrobić

P 0

pavlinho

Gość
Sorry za drugi post pod rząd, ale zależy mi żeby ktoś odpisał.
Kwalifikacje są o 12:30 - to do której będzie można typować skoki? O 12 kończę fuchę i muszę się wyrobić
Jak kwalifikacje są o 12.30 to do 12.30 będą przyjmować zakłady. W Fortunie zagraj bo tam chyba 15 minut dłużej zakłady przyjmują.

M 0

michelinho

Użytkownik
Mam kilka pytań.
Do czego służy specjalny kod sms, który otrzymuję w tej e-promocji ? Do zatwierdzania każdego zakładu jaki zawieram czy jak ? Kiedy otrzymuję ten kod?
I czy cały czas będę już używał tego samego kodu?

adizg 6

adizg

Użytkownik
Mam kilka pytań.
Do czego służy specjalny kod sms, który otrzymuję w tej e-promocji ? Do zatwierdzania każdego zakładu jaki zawieram czy jak ? Kiedy otrzymuję ten kod?
I czy cały czas będę już używał tego samego kodu?
Gdy puszczasz kupon, zatwierdzasz go, to przychodzi Ci sms z kodem, ktory sluzy do calkowitego zatwierdzenia zakladu ???? Kod moze sluzyc do zatwierdzenia kilku zakladow :p zalezy jak sobie ustawisz

M 0

msa

Użytkownik
Jeśli chodzi o stacjonarnych, to gram tylko w tam
Ostatnoi robiłem wstępne analizy 3 takich samych kuponów i najlepszy kurs wyszedł właśnie w TOTO-Mixie

S 0

snajpi

Użytkownik
Dzisiaj postawiłem w totomixie bo akurat tamtędy przechodziłem i na dole mam cos takiego napisane:

Liga Mixu edycja 2009
Celtic Glaskow 881 pkt.
TotoMaster 141 pkt.
Gracz: 5828020485, gabi10

I nie wiem co to jest mój kolega takiego czegoś niema. Powie mi ktoś co to jest ta Liga Mixu?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom