>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Toto-Mix - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Witam !
Mam takie pytanie do osób, które grają w internetowym toto-mixie:

Jak mogę połączyć wygrane i odebrać je za jednym razem?

Tzn. np wczoraj wygrałem kilka kuponów po kilka złotych i koleś mi dzisiaj powiedział, że na następny raz mam je połączyć w jedną wygraną, ale nie wiedział jak to zrobić. bardzo proszę o pomoc. Pozdro
Jak mogl nie wiedziec... omg
Powiedz mu zeby zadzwonil na HOT-LINE i sie dowiedzial....

K 0

krakk

Użytkownik
Zrobiłem sobie konto w lidze mixu i teraz mam takie pytanko, jeśli chciałbym zbierać sobie te punkty to gdybym nie stawiał przez neta tylko np szedłbym do punktu totomixa i tam chciał obstawić to mam dać wtedy tą kartę mixu i powiedzieć aby były wliczone punkty na tą kartę?
I jeśli np chciałbym zrezygnować z danego zakładu to mogę najpóźniej przed wpisaniem kodu go anulować bo jak dostane kod SMS i go wpiszę to tego zakładu nie da się już anulować?

adizg 6

adizg

Użytkownik
Zrobiłem sobie konto w lidze mixu i teraz mam takie pytanko, jeśli chciałbym zbierać sobie te punkty to gdybym nie stawiał przez neta tylko np szedłbym do punktu totomixa i tam chciał obstawić to mam dać wtedy tą kartę mixu i powiedzieć aby były wliczone punkty na tą kartę?
I jeśli np chciałbym zrezygnować z danego zakładu to mogę najpóźniej przed wpisaniem kodu go anulować bo jak dostane kod SMS i go wpiszę to tego zakładu nie da się już anulować?
Co do 1 to tak, dajesz karte przy puszczaniu kuponu
2 to nie wiem juz :jezora:

K 0

krakk

Użytkownik
A jak to jest z zakładami.. obstawiam przez neta i klikając na MOJE KUPONY na dole pokazują mnie się kupony jakie obstawiałem. Czy one później znikną albo da się je usunąć? Bo np za miesiąc będzie już ich sporo i jeśli nie będą znikać to będzie można się w tym pogubić

_teo 1

_teo

Użytkownik
Tak, możesz. Gdy dostajesz kod SMS w polu gdzie się wpisuje masz jeszcze opcję &quot;popraw kupon&quot; i nie musisz jeszcze ostatecznie zatwierdzać kuponu.
A jak to jest z zakładami.. obstawiam przez neta i klikając na MOJE KUPONY na dole pokazują mnie się kupony jakie obstawiałem. Czy one później znikną albo da się je usunąć? Bo np za miesiąc będzie już ich sporo i jeśli nie będą znikać to będzie można się w tym pogubić
Znikną po ostatnim rozegranym meczu na kuponie. Przechodzą wtedy do odpowiednich zakładek &quot;wygrane kupony&quot; i &quot;przegrane kupony&quot;.

K 0

krakk

Użytkownik
No i jak przejdą właśnie do tych innych zakładek, wygranych czy przegranych to czy stamtąd właśnie znikną kiedyś?

katalonczyk9 0

katalonczyk9

Użytkownik
Witam! Jak wygląda w totomixie rozliczanie zakładów w Formule 1 dotyczących zajętego miejsca w wyścigu &quot;head-to-head&quot;? Chodzi mi o sytuację gdzie jeden z zawodników nie kończy wyścigu i nie jest sklasyfikowany. Czy rozliczają na korzyść zawodnika który dojechał,czy anulują zakład??

D 0

dawid195

Użytkownik
Siema.Powiedzcie mi czemu nie moge wyslac kupon za pomoca e-kupon na stronie http://www.totolotek.pl jesli jestem zalogowany i mam srodki na koncie.
A na stronie głownej napisali,ze :

Inormujemy, że w czwartek 11 czerwca punkty Totolotka będą nieczynne.
Natomiast możliwość typowań za pomocą E-Promocji będzie dostępna tylko w godz. 09.00-16.00.

Pomozcie Mi,bo chce wysłac kupon a tu lipa.

K 1

krasnalts

Użytkownik
Postawiłem wczoraj na Sayfutdinova, że będzie miał więcej punktów od Golloba w GP Danii. Punkty się liczą do samego końca, czy tylko te pierwsze 20 biegów?

pitruss 0

pitruss

Użytkownik
Totomix-pierwsze oszustwo z jakim się spotkałem. Oszustwo było w obstawianiu przez neta. 10 czerwca postawiłem na Ekwador w meczu z Argentyną, (szczegóły u mnie w temacie:-D ) Dzisiaj jest 14 czerwca a kupon mimo iż jest wygrany to nadal jego status jest &quot;zamknięty&quot;, i nie mogę wypłacić wygranej....napisałem do nich maila a oni mi odpisują że nie wiedzą jak to naprawić i nad tym popracują....a jakbym zagrał za np. 500zł, i bym tera pilnie potrzebował kasy...
To jest pierwszy taki wałek z jakim się spotkałem, teraz albo będę obstawiał bezpośrednio w punkcie albo zmienię buka, albo kasę niech oddadzą....????
Czy ktoś miał podobny problem???

K 1

krasnalts

Użytkownik
Jeszcze takie pytanie, bo nie za bardzo rozumiem tej Ligi Mixu:

Czy mogę sobie np kupić taki otwarty zakład za 100 zł, a potem w necie postawić kupon za 20 zł? Czy będzie to tak samo jak przy depozycie w bukach internetowych?

adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
Masz taką możliwość. Możesz wpłaconą stówę podzielić na kupony o mniejszej stawce. Musisz jednak pamiętać, iż wygrany kupon nie jest dopisywany do Twego konta gracza. Jest to wielki minus totalizatora. Ważność wykorzystania zakładu otwartego to 60 dni.

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Totomix-pierwsze oszustwo z jakim się spotkałem. Oszustwo było w obstawianiu przez neta. 10 czerwca postawiłem na Ekwador w meczu z Argentyną, (szczegóły u mnie w temacie:-D ) Dzisiaj jest 14 czerwca a kupon mimo iż jest wygrany to nadal jego status jest &quot;zamknięty&quot;, i nie mogę wypłacić wygranej....napisałem do nich maila a oni mi odpisują że nie wiedzą jak to naprawić i nad tym popracują....a jakbym zagrał za np. 500zł, i bym tera pilnie potrzebował kasy...
To jest pierwszy taki wałek z jakim się spotkałem, teraz albo będę obstawiał bezpośrednio w punkcie albo zmienię buka, albo kasę niech oddadzą....????

Czy ktoś miał podobny problem???

Jakie oszustwo ????

Nie przesadzaj, maja klopolty techniczne, zadne oszustwo - naprawia i ci wyplaca...loooooozzzz daleko tutaj do oszustwa :-?

fifaraul 0

fifaraul

Użytkownik
ja miałem podobny problem, tyle, że nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie wszystkie mecze na kuponie były zaliczone jako +, a kupon nadal był zamknięty. W punkcie normalnie została mi wypłacona wygrana

camillo 9

camillo

Użytkownik
Witam. Mam mały problem. W niedzielę zawarłem zakład w toto-mixie na over punktowy (9,5) R. Sullivan&#39;a (żużel) i wszędzie jego wynik to 13 punktów, tak więc over powinien spokojnie zostać zaliczony na plus, ale w totolotku w zakładce wyniki zaznaczony jest under... Zakład ten pożyczyłem od Elbisi, który grał w bwin i zakład był wygrany... Czy w totomixie są jakieś inne zasady dotyczące żużla, czy to zwykła pomyłka totolotka? Z góry dzięki za odp.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom