przelicznik systemowy jest dość skomplikowany. byłem w dwóch punktach w moim pobliżu i nikt z obsługi nie wiedział jak obliczać wygraną. kiedyś postawiłem systemem 4z6 i jak trafiłem 4z6 to dostałem złotówkę mniej niż postawiłem, a jak kiedyś trafiłem 5z6 to byłem 20zł do przodu od tego co postawiłem. wszystko zależy jakie kursy trafisz, oraz jaki przedział był (w twoim wypadku 3z6) i ile z tego może być kombinacji. w twoim przypadku 20. stawiając systemem nigdy się nie dowiesz ile wygrasz jeżeli będziesz miał np. 5z6 dowiesz się dopiero przy wypłacieWitam,
Puscilem kupon toto-gol trafilem 3/6, poszedlem odebrac wygrana i teraz uwaga najlepsze wygralem 2,33 PLN.
Czy ktos potrafi mi wytlumaczyc na jakiej zasadzie polega podzial puli i jak sprawdzic ilu osobom sie powiodlo na dane losowanie/zdarzenie.
wszystkie punkty niezależnie z czego były uzbierane możesz wymienić na totoligęa ja mam inne pytanie, jezeli gralem w totomixie i uzbieralem ponad 500 pkt na zakladach sportowych nie na totolidze to czy z totomixa te pkt sa wymienne na zaklady totoligi..??
czy tylko grane na totolidze sa wymienne?
Toto-gol, jeśli grasz np Z1, to jest podana kumulacja, po zakończeniu meczów, które są podane w programie, oni dzielą tą kumulację na wygrane. Jeśli chcesz zobaczyć jakie były wygrane w danym zestawieniu, to mówisz w kolekturze, że chcesz wyniki np: Z1 nr.1300 ( numer zestawienia masz na górze kuponu) ???? i wsio, za to się nie płaci nic.Witam,
Puscilem kupon toto-gol trafilem 3/6, poszedlem odebrac wygrana i teraz uwaga najlepsze wygralem 2,33 PLN.
Czy ktos potrafi mi wytlumaczyc na jakiej zasadzie polega podzial puli i jak sprawdzic ilu osobom sie powiodlo na dane losowanie/zdarzenie.
Nie ma znaczenia z czego uzbierałeś te punkty, masz 500 punktów, to za te 500 punktów możesz sobie zagrać za darmo, mówiąc wcześniej, że chcesz kupon promocyjny. Przelicznik jest taki: 10 punktów=10 groszy:-Da ja mam inne pytanie, jezeli gralem w totomixie i uzbieralem ponad 500 pkt na zakladach sportowych nie na totolidze to czy z totomixa te pkt sa wymienne na zaklady totoligi..??
czy tylko grane na totolidze sa wymienne?