nabuchodonozor
Użytkownik
chyba najwyzsze kursy maja z bukow stacjonarnych ; ]
minus za oferte zuzla
minus za oferte zuzla
Chyba zartujesz, zawsze jak robie kupon do ziemniaka to sprawdzam gdzie bede mial wieksze ako, wychodzi albo Fortuna albo Milenium, Toto i STS zazwyczaj sa z tylu. Choc moze to zalezy od dyscypliny, ja gram tylko pilke.chyba najwyzsze kursy maja z bukow stacjonarnych ; ]
minus za oferte zuzla
Zależy od godziny. Kursy spadają. Przeważnie z rana STS ma najwyższe kursy, po południu Fortuna a TotoMix i Milenium często zaniżają.Chyba zartujesz, zawsze jak robie kupon do ziemniaka to sprawdzam gdzie bede mial wieksze ako, wychodzi albo Fortuna albo Milenium, Toto i STS zazwyczaj sa z tylu. Choc moze to zalezy od dyscypliny, ja gram tylko pilke.
nie, informacje masz na stronie totolotkaCzy toto mix jest otwarty w sobote ?
Nie możesz, tego kuponu już nie ma w systemie, więc go nie wypłacisz i Ci go zabiorą. Dlatego najlepiej jak sam pójdziesz i go oddasz, bo kolektorzy są rozliczani ze wszystkich kuponów wypłaconych i anulowanych.A co jeśli babka z Toto sie pomyliła i kupon wygrany (wypłacony) zamiast zostawic u siebie to dała mi spowrotem ??
Mogę to wykorzystac i wypłacić drugi raz ???
Poszedłem sprobowac jeszcze raz no i babka powiedziała to co Ty , ale kupon zwróciła ????Nie możesz, tego kuponu już nie ma w systemie, więc go nie wypłacisz i Ci go zabiorą. Dlatego najlepiej jak sam pójdziesz i go oddasz, bo kolektorzy są rozliczani ze wszystkich kuponów wypłaconych i anulowanych.
A Totolotek w sobote jest nieczynny.