Mam pytanie co do bonusu 10%:
Wygrałem np 147,20zł. Te pieniądze chce wpłacić z powrotem na konto. Dostaje wtedy bonus 10% czyli 147,20 + 14,72 = 161,92 i 92gr dostaje a 161zł jest na koncie? Gdybym chciał żeby była na koncie równa suma np 170zł to mogę również dopłacić od razu do tej wygranej te 9zł i będzie 170 czy jest to liczone jako osobne doładowanie czyli takie które musi wynosić minimum 10zł i do okrągłej sumy musiałbym dać 19zł żeby było 180?
na stronie zakładów bukmacherskich toto-mix została wprowadzona funkcja "sprawdź kupon". Jest to narzędzie umożliwiające sprawdzenie statusu kuponu zakładu toto-mix, który został zawarty w punkcie totolotek. Aby sprawdzić status kuponu należy wpisać numer spod kodu kreskowego oraz trzy-cyfrowy numer referencyjny, a następnie kliknąć sprawdź.
Po wprowadzeniu numerów wyświetlone zostaną szczegółowe informacje dotyczące zawartego kuponu m.in. Jak: Rodzaj kuponu, status (wygrany, przegrany, oczekuje), wyniki dla poszczególnych zdarzeń oraz wysokość ewentualnej wygranej.
zawsze tak jest. ta funkcja dziala w fortunie od kilku lat. na pewno jak Ci wejdzie to tyle ile masz na kuponie. natomiast na stronie zawsze bedzie brakowac kilkudziesieciu groszy. badz przy duzej sumie kilku zlotychnom dodano ta funkcję jednak nie wiem jak wam ale ja sprawdzalem jeden kupon i mialem tam chyba 56.90 i mi pokazalo 56 inaczej niz bylo do wygrania , czy wam trez pokazuje inne sumy i czy są tylko to rożnicy groszowe ale czy tez złotówkowe ?