>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Toto-Mix - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
footballfactory 0

footballfactory

Użytkownik
Odbierał już ktoś wygraną? Bo kumpel miał z tym problem.
Wygrał skromne 15zł. Status kupony był &quot;wygrany&quot;. Dodał to do wydruków. Wyskoczyło tam jakieś hasło. Poszedł z numerem kuponu, hasłem i kartą do punktu toto-mixa, lecz czegoś mu tam brakowało. I ja i on zaglądaliśmy na stronę i nic więcej nie zauważyliśmy.
Wie ktoś o co chodzi? ????
Wiesz co w takim przypadku najlepiej zadzwonić pod nr (022) 321 03 40. Oni tam szybko ogarniają temat. Możliwe, że kolektor coś nie tak zrobił z racji tego, że jest to nowe i jeszcze do końca się nie zapoznał ???? . Ja już też wypłacałem wygrane, mniejsze i większe i nie miałem problemów z tym.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Trochę to skomplikowane granie on-line i lekko uciążliwe ale plus dla nich że mimo takich &quot;utrudnień&quot; można obstawiać przez neta ;-)

footballfactory 0

footballfactory

Użytkownik
Dobra wiadomość dla wszystkich co czekali na sms z hasłem do zatwierdzenia zakładu. Teraz można jednym zatwierdzić od 2 do 5 zakładów. Można sobie to ustawić na e-koncie.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Wie ktoś moze czy jutro otwary jest toto-mix ??
To chyba o to Ci chodzi...
Totolotek
Informujemy, że w okresie świątecznym punkty Totolotka czynne będą:
Środa 24.12 - 9:00-16:00
Czwartek 25.12 - nieczynne
Piątek 26.12 - nieczynne
Środa 31.12 - 9:00-17:00
Czwartek 1.01 - nieczynne

aduss 5

aduss

Użytkownik
Ludzie kochane, na kuponie zdarzenia rozliczone, ale status wciąż zamkniety, a nie wygrany! I nie moge pojsc po odbior wygranej. Do bani jest ich poziom usług!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom