Hehe, wyrzucić Cię z punktu, dobre. Nawet jeśliby to zrobili to co to za problem? Idziesz do innego punktu i tyle. Chyba że Twoje zdjęcie z ukrytej kamery zostanie rozesłane do wszystkich bukmacherów w kraju i wchodząc do buka ujrzysz swoją facjatę z podpisem "Tego Pana nie obsługujemy" ????I jeszcze jedno pytanie mi się nasunęło , czy jest możliwe że jeśli będę cały czas wygrywać sumy czterocyfrowe mogą mnie wyrzucić z punktu lub nie chcieć ode mnie wziąć tych typów ?
Myślę, że nie po to zamykali, by zaraz znowu to otworzyć. Ogólnie też jestem mocno rozczarowany, bo toto z tym systemem był najlepszym bukiem stacjonarnym. Bonus niespodzianka to pewnie kubek albo coś w tym stylu, jutro może się przejdę do punktu :razz:lol... to sie wkurzyłem... tak wygodnie było, a teraz trzeba będzie latać w tą i z powrotem, żeby głupi zakład zawrzeć... :;/: mam nadzieje, ze są jakieś szansa na wznowienie ?? Ktoś wie coś więcej??
Tez jestem mocno rozczarowany :razz: jak juz w HP pisałem, zima idzie, a tu trzeba będzie w zamienię ganiać, zamiast stawiać kupony popijając ciepłą herbatkę... w tej naszej Polsce to zawsze musi być pod górkę...Myślę, że nie po to zamykali, by zaraz znowu to otworzyć. Ogólnie też jestem mocno rozczarowany, bo toto z tym systemem był najlepszym bukiem stacjonarnym. Bonus niespodzianka to pewnie kubek albo coś w tym stylu, jutro może się przejdę do punktu :razz:
Też chętnie bym się czegoś więcej dowiedział o tej sprawie, ciekawe jak to się wszystko rozwinie. Dziwi, że nie uprzedzono graczy ciut wcześniej.