>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Toto-mix - gra przez Internet i inne problemy

G 48

grozer9

Użytkownik
witam ,panowie czy jezeli zaloze sobie karte w toto-mixie i bede obstawial przez internet to popelniam przestepstwo w zwiazku z ustawa hazardowa ?? czy tylko buk bedzie odpowiadal jezeli sie cos z tej sprawie zacznie dziac?? dziekuje za gory za pomoc

K 16

kombi

Użytkownik
witam ,panowie czy jezeli zaloze sobie karte w toto-mixie i bede obstawial przez internet to popelniam przestepstwo w zwiazku z ustawa hazardowa ?? czy tylko buk bedzie odpowiadal jezeli sie cos z tej sprawie zacznie dziac?? dziekuje za gory za pomoc
Jasne że możesz grać śmiało bo przecież dzięki podatkowi zakłady typu totomix są w pełni legalne w naszym kraju ;)

G 48

grozer9

Użytkownik
ale zaden naziemny buk nie dostal licencji na to by mozna bylo grac przez internet, a jak czytalem to totomix jest na swieczniku bo lamie ta zasade, wiec nie wiem co o tym sadzic, bylo by to ulatwienie jakby mozna bylo grac ale licencji jeszcze nie maja, a oferuja uslugi tego typu

bludek 367

bludek

Użytkownik
Z tego co wiem to totomix omija brak licencji i de facto nie grasz u nich przez internet, tylko kupujesz w kolekturze zakład (wpłacając pieniądze), a później przez internet go &#39;doprecyzowujesz&#39;.

Dlatego jeśli zagrasz za całość kwoty, którą wpłaciłeś w kolekturze i wygrasz to pieniądze nie zostaną dopisane do stanu konta, tylko będziesz musiał odebrać wygraną w punkcie (i ewentualnie ponownie wpłacić).

inzaghi78 3,1K

inzaghi78

Użytkownik
tak jak napisał kolega-wygrane kupony nie dodają Ci się do salda, musisz pobrać hasło do wypłaty kuponów i z nim i swoja kartą idziesz do punktu i kolektor kupon drukuje i przelewa Ci na konto lub wypłaca gotówkę. Zależy jak chcesz. Jeśli np wpłaciłeś dyche na konto i zagrałeś za 2 zł, to zostaje Ci 8 zł. Jeśli przez 60 dni nie wpłacisz jakiejkolwiek kwoty to te 8 zł Ci przepada. Jeśli byś zrobił w 59-tym dniu wpłatę 10 zł, to łącznie masz 18 zł i te pieniądze przedłużają Ci ważność konta o kolejne 60 dni. Jeślie miałeś te 8zł i w 59 dniu zrobisz zakład np za 2 złote, a nie zrobisz żadnej wpłaty na konto, to 60-tego dnia i tak reszta tej kasy Ci przepadnie. Wypłata salda-oznacza to, że pobierasz hasło do wypłaty salda i w kolekturze wypłacasz wszystkie pieniądze jakie wcześniej wpłaciłeś na swoje konto internetowe. Możesz to zrobić w każdej chwili.
No wlasnie ciekawy jestem tego punktu bo mi gosciu w toto-mix powiedzial co innego ?!
Jesli mam powiedzmy 100zl i zagram zalozmy za 10 to zostaje 90zl i pozniej nie musze wplacac a wystarczy ze zrobie ruch na koncie czyli zagram np. 59 dnia za kolejne 10zl to zostanie mi 80zl na kolejne 60 dni i nic mi nie przepada mimo ze nie robilem zadnej wplaty na konto ?!

To jakto jest naprawde ???

G 48

grozer9

Użytkownik
a jak chce sobie zalozyc konto to podaje jakies swoje dane osobowe?? chodzi mi zeby nie bylo jakis nie przyjemnosci jezeli okaze sie ze jest to nielegalne przedsiewziecie z ich strony te zaklady on-line....

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
a jak chce sobie zalozyc konto to podaje jakies swoje dane osobowe?? chodzi mi zeby nie bylo jakis nie przyjemnosci jezeli okaze sie ze jest to nielegalne przedsiewziecie z ich strony te zaklady on-line....
Nie jest nielegalne i nie podajesz danych osobowych

G 48

grozer9

Użytkownik
czyli spokojnie sobie mozna zalozyc konto w totomixie i sobie przez internet obstawiac?? bez zadnych obaw ze popelniasz jakies wykroczenie ?? dzieki z gory za pomoc

G 48

grozer9

Użytkownik
chce sie upewnic zeby nie miec zadnych nie przyjemnosci jezeli jest to nie zgodne z prawem , ale jak mowicie ze jest to legalne to fajnie , trzeba sobie zlaozyc konto i w domku sobie obstawiac mecze...

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
chce sie upewnic zeby nie miec zadnych nie przyjemnosci jezeli jest to nie zgodne z prawem , ale jak mowicie ze jest to legalne to fajnie , trzeba sobie zlaozyc konto i w domku sobie obstawiac mecze...
to zrób tak i przestań marudzić jak dziecko.:;/:

G 48

grozer9

Użytkownik
ok dzieki za pomoc , sorry ze tak meczylem ale chcialem byc pewny co to tej mozliwosci grania, ale jak mowicie ze nie ma co sie bac to fajnie... ????

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
E-promocja to nie jest gra przez internet, ponieważ każda wpłata na zakład otwarty i wypłata kuponu udbywa się tylko i wyłącznie w punkcie Totolotek.

Na wypłatę kuponu masz 60 dni od ostatniego wyniku

Jeśli chodzi o to hasło, które jest ważne przez 7 dni: jest to hasło jakie generujesz sobie do wypłaty kuponu, jest ono ważne faktycznie 7 dni, ale jak w ciągu tygodnia nie wypłacisz kuponu w punkcie i hasło straci ważność - musisz poprostu dodać kupon do wydruku ponownie.

&quot; No wlasnie ciekawy jestem tego punktu bo mi gosciu w toto-mix powiedzial co innego ?!
Jesli mam powiedzmy 100zl i zagram zalozmy za 10 to zostaje 90zl i pozniej nie musze wplacac a wystarczy ze zrobie ruch na koncie czyli zagram np. 59 dnia za kolejne 10zl to zostanie mi 80zl na kolejne 60 dni i nic mi nie przepada mimo ze nie robilem zadnej wplaty na konto ?!

To jakto jest naprawde ???&quot; - środki na koncie ( TM, TL i TG ) są ważne przez 60 dni. Jeśli w tym czasie nie zrobisz kolejnej wpłaty ( minimum 10 zł ), lub nie wypłacisz salda - wtedy środki zgromadzone na koncie ulegają przedawnieniu. Jeśli natomiast wpłacisz pieniądze na zakład otwarty - od daty wpłaty na konto środki przedłużają się o kolejne 60 dni.

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
no a mi uznali wynik z dogrywki... miałem handi +5.5 i jest rozliczone jako minus a wynik regulaminowego czasu to remis, więc już sam nie wiem

inzaghi78 3,1K

inzaghi78

Użytkownik
To jakto jest naprawde ???&quot; - środki na koncie ( TM, TL i TG ) są ważne przez 60 dni. Jeśli w tym czasie nie zrobisz kolejnej wpłaty ( minimum 10 zł ), lub nie wypłacisz salda - wtedy środki zgromadzone na koncie ulegają przedawnieniu. Jeśli natomiast wpłacisz pieniądze na zakład otwarty - od daty wpłaty na konto środki przedłużają się o kolejne 60 dni.
Dzieki za odpowiedz ???? W takim razie zostalem wprowadzony w blad aczkolwiek ten gosc z toto-mix naprawde jest kompetentny facet i az sie dziwie ze tak sie zapieral ze tak jest ?! Mowil ze wystarczy zrobic ruch na koncie ?!

A moge np. isc 59 dnia wyplacic saldo i od razu wplacic zeby zyskac kolejne 60 dni ???

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
możesz zrobić i tak, ale chyba łatwiej wpłacić sobie minimum dychę, niż wypłacać saldo ????

pamiętaj, że jak masz kasę na koncie i masz np też kwotę bonusową na nim, to przy wypłacie salda tracisz bonus, bo nie podlega on wypłacie ????

Do góry Bottom