E-promocja to nie jest gra przez internet, ponieważ każda wpłata na zakład otwarty i wypłata kuponu udbywa się tylko i wyłącznie w punkcie Totolotek.
Na wypłatę kuponu masz 60 dni od ostatniego wyniku
Jeśli chodzi o to hasło, które jest ważne przez 7 dni: jest to hasło jakie generujesz sobie do wypłaty kuponu, jest ono ważne faktycznie 7 dni, ale jak w ciągu tygodnia nie wypłacisz kuponu w punkcie i hasło straci ważność - musisz poprostu dodać kupon do wydruku ponownie.
" No wlasnie ciekawy jestem tego punktu bo mi gosciu w toto-mix powiedzial co innego ?!
Jesli mam powiedzmy 100zl i zagram zalozmy za 10 to zostaje 90zl i pozniej nie musze wplacac a wystarczy ze zrobie ruch na koncie czyli zagram np. 59 dnia za kolejne 10zl to zostanie mi 80zl na kolejne 60 dni i nic mi nie przepada mimo ze nie robilem zadnej wplaty na konto ?!
To jakto jest naprawde ???" - środki na koncie ( TM, TL i TG ) są ważne przez 60 dni. Jeśli w tym czasie nie zrobisz kolejnej wpłaty ( minimum 10 zł ), lub nie wypłacisz salda - wtedy środki zgromadzone na koncie ulegają przedawnieniu. Jeśli natomiast wpłacisz pieniądze na zakład otwarty - od daty wpłaty na konto środki przedłużają się o kolejne 60 dni.