Niestety jestem kolejnę osoba która zawiodła się na Tobecie.
Z reguły kiedy pojawia się problem spokojnie próbuje go rozwiązać, porozmawiać z supportem. Gram u większości buków które umożliwiają grę za PLN i nigdzie nie spotkałem się z takim brakiem profesjonalizmu, totalna kpina...
Jeśli ktoś ma chwilę czasu i trochę cierpliwości to zapraszam to przeczytania poniższego tekstu.
Moja sytuacja wygląda następująco:
Dnia 8.04(Niedziela wieczór) o godzinie 22:05 postawiłem zakład na zdarzenie piłki nożnej w Norwegii - NM Cup:
09.04.2012 14:00 Charlottenlund -
Verdal (1X2)
Rezultat spotkania to 0:3, a więc zakład i kupon powinien być wygrany
...loguję się i widzę zakład przegrany, rezultat wg. Tobet to 0:0 - co jest grane?
Próbuje zagadać z konsultantem na
live chat, ale mogę pomarzyć - wiecznie offline, więc wysyłam wiadomość do supportu że kupon jest źle rozliczony i podaję prawdziwy rezultat.
Odpowiedź dostaję następnego dnia(wtorek 10.04) o godzinie 13:53 z informacją, że przepraszają i że kupon jest już poprawiony.
Loguję się więc i co widzę? kupon jest nierozstrzygnięty.
Widzę więc światełko w tunelu, bo przy najmniej kupon nie jest przegrany więc spokojnie czekam, aż wprowadzą prawidłowe wyniki...
Niestety około godziny 23(ciągle wtorek) widzę, że zakład znowu jest przegrany i znowu rezultat podany przez Tobet to 0:0.
Piszę kolejnego maila do supportu o 23:45, tym razem zarówno do polskiego jak i do angielskiego.
Odpowiedź otrzymuje następnego dnia (środa 11.04) o godzinie 15:53 z informacją, że Tobet posiada dwa różne rezultaty tego spotkania i czeka na oficjalne potwierdzenie. OK, poczekam... niech w końcu rozliczą mi prawidłowo ten kupon...
O godzinie 16:22 (środa) dostaję wiadomość od Pana Mateusza, że zakład został rozliczony. Super... w końcu...
Loguję się i co widzę? kupon NIEROZSTRZYGNIĘTY!
znowu czekam...
środa dobiegła końca, mija czwartek... mija piątek... kupon ciągle nierozstrzygnięty.
Dzisiaj mamy sobotę, loguję się około 17:45, sprawdzam i co widzę?
Kupon przegrany, rezultat ponownie 0:0, krew mnie już zalewa...
O
live chacie oczywiście można zapomnieć więc leci kolejny mail do supportu, zobaczymy co tym razem odpiszą...
W związku z wyżej opisaną sytuacją czy ktoś może mi doradzić do jakiej firmy powinienem to zgłosić? Nie mam już nerwów i cierpliwości do tego "supportu" i bukmachera Tobet.
Jeszcze żaden buk nie odwalał takich numerów...
OGROMNY MINUS dla tego bukmachera