>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Tobet - opinie

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Nie pracuje tam, a bronie ich dlatego że ja nigdy z nimi problemów nie miałem. Jeśli chodzi o te krytyczne posty, to ja mogę sobie porobić 15 nowych kont na forum i w tematach Bwina, Unibetu i reszty buków pisać takie pierdoły chociaż nigdy tam nie obstawiałem (ale z pewnością jakieś problemy zawsze tam są więc inni mogą myśleć że mam rację).
Gdybyś Ty forin to napisał to podszedłbym do tego inaczej niż ktoś kto napisał na forum 3 posty.

dacity 15

dacity

Użytkownik
A Tobet oferuje jakiś bonus powitalny bo widziałem niedawno że było coś takiego, chyba 100% do 200 zł, ale teraz nigdzie nie mogę tego znaleźć ?

L 18

ligamistrzow

Użytkownik
Ja tam z Tobetem nie mam zadnych problemow.Jak dla mnie to calkiem spoko buk jedynie co mnie u nich denerwuje to późne wystawianie kursow ale poza tym to nie mam innych zastrzeżeń.

A 861

amigo007

Użytkownik
Nie tak dawno temu dziwiłem się, że tobet każe komuś przejść ponowną weryfikację a dzisiaj trafiło na mnie. Dziwne to, bo jeszcze w grudniu pytałem się czy będą tego ode mnie wymagać i dostałem zapewnienie że nie. Że moje konto jest w pełni zweryfikowane. A dzisiaj niespodzianka. Gość mi mówi, że nie mają żadnych moich dokumentów. Bardzo to dziwne, bo przecież wszystko im wysyłałem te 1,5 - 2 lata temu. Tyle, że wtedy pamiętam wysyłało się to do angielskiego supportu na e-mail. To ja się pytam co się stało z moimi dokumentami, które kiedyś im wysyłałem. Oczywiście na czacie odpowiedź, że nowe przepisy LGA i wymagają tego od każdego co zleca wypłatę w nowym roku. No nic zuploadowałem to na ich stronę i zobaczę czy wszystko będzie ok.

Otrzymane punkty reputacji: +2
R 190

rednee

Użytkownik
Ja bardzo polecam Tobet, najczęściej wysyłają oferty z jakimś bonusem, najczęściej zwrot do 20 PLN ???? Wypłacalni, jednakże oferta na live bardzo znikoma.

A 861

amigo007

Użytkownik
I już po ponownej weryfikacji w tobet. Także polecam. Chociaż z małym zgrzytem. Mianowicie dzisiaj zażyczyli sobie jeszcze strony profilowej moneybookers, chociaż u mnie moneybookers jest tylko pośrednikiem. Korzystam z P24 by moneybookers. Ale po wysłaniu screena strony profilowej MB, ponowna weryfikacja zakończona (mam nadzieję, że ostatnia). Także tempo bardzo szybkie. Wczoraj i dzisiaj wysłane dokumenty i już dzisiaj pozytywnie zakończona weryfikacja.

Z 2

zukiero

Użytkownik
Powrót do mojej wesołej sytuacji, która ciągnie się już 2 miesiące.
Przypomnę: wysłałem pieniadze z nie swojego moneybookers. Złamałem regulamin- nie miałem o nim zielonego pojęcia. Po 50 mailach, screenach, wyjaśnienia odblokowali mi konto. Jednak dopiero wtedy powiedzieli, że moje pieniądze wysłali na konto kumpla, do którego moneybookers należy.
Po miesiącu i burzliwej wymianie maili kumplowi w końcu odblokowali moneybookers.
Pieniędzy nie ma, support się nie odzywa.
Jakieś porady co mam dalej robić z tymi złodziejami?

J 6

jukenduit

Użytkownik
Czemu od razu złodziejami? Tak samo Ciebie można nazwac oszustem, bo tłumaczenie sie nieznajomoscia regulaminu to nie jest argument. To tak jakbys jechał pijany rowerem i tłumaczył sie,ze nie wiedziałes, ze to jest zakazane. Jak dla mnie mimo paru drobnych minusów, uważam Tobet za dobrego buka. I tak apropo znikoma oferta live jak dla mnie nie jest minus:razz: Czasami można szybko zarobic jak i szybko połynać grajac&quot;live&quot;

Z 2

zukiero

Użytkownik
Czemu od razu złodziejami? Tak samo Ciebie można nazwac oszustem, bo tłumaczenie sie nieznajomoscia regulaminu to nie jest argument. To tak jakbys jechał pijany rowerem i tłumaczył sie,ze nie wiedziałes, ze to jest zakazane. Jak dla mnie mimo paru drobnych minusów, uważam Tobet za dobrego buka. I tak apropo znikoma oferta live jak dla mnie nie jest minus:razz: Czasami można szybko zarobic jak i szybko połynać grajac&quot;live&quot;

Dlatego są złodziejami bo otrzymałem od nich 3 maile w których informowali mnie, że moje pieniądze wysłali na konto kolegi. Kolega ich nie widział, więc wysłałem jeszcze jednego maila z zapytaniem o kasę. Napisali, że już 2 miesiące temu wysłali ją kumplowi. Gdy kumpel ich opier*olił bo jej nie otrzymał napisali:

&quot;Witamy serdecznie,

Uprzejmie informujemy, że środki, o których Pan mówi zostały zostaną przekazane na Pana zarejestrowane konto bankowe w ciągu 5 dni roboczych.

W razie jakichkolwiek pytań bądź wątpliwości chętnie zaoferujemy naszą pomoc.

Miłego dnia!&quot;

Gdybym się kilkanascie razy nie upominał to miałbym ***** a nie pieniądze.

Otrzymane punkty reputacji: +2
tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Konkurs na Facebooku:
Zasady konkursu są bardzo proste. Wszyscy nasi znajomi (którzy lubią nasz Profil) mogą wziąć udział w zabawie polegającej na wytypowaniu wyników 18. kolejki T-Mobile Ekstraklasy. Typujemy dokładne wyniki wszystkich ośmiu spotkań. Osoba, która wytypuje najwięcej prawidłowych wyników otrzyma od nas 200 złotych na konto gracza. Aby wziąć udział w konkursie trzeba:
1) Polubić nasz profil
2) Mieć konto w Tobet.com (na które przelejemy nagrodę dla najlepszego typera).
WAŻNE! Typy oddajemy do piątku, do godziny 17:30.

K 381

kinder-jajko

Użytkownik
A propos postu Amigo.Kliknąłem dzisiaj na wypłatę i patrzę ,że status konta niezweryfikowane a papiery przesyłałem 14 m-cy temu,a więc nie aż tak dawno temu.
Nie czekałem aż poproszą o scany tylko sam wysłałem razem ze zrzutem z konta MB,bo zależy mi,żeby dostać kasę w piątek.Pamiętajmy ,że w weekendy ich dział finansowy nie pracuje.
Dokumenty przesłałem na adres angielskiego supportu,bo jest czynny do 4.00 rano.
Mam nadzieję ,że to przyspieszy mój proces drugiej weryfikacji.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Bjoergen-reszta ZWROT
2,50
Tobet ????????????
stawka 2/10

Prosimy poczekać na odpowiedź operatora.
Czat rozpoczęty &#39;Martyna&#39;
Martyna: Witamy na Live Chat w Tobet.
Martyna: W czym mogę pomóc?
xx: witam
xx: dlaczego mój zakład na zywo został anulowany?
xx: to jest cos dla mnie niebywałego
xx: ostatnie 2 zakłady za 60zł że bjorgen nie wygra zawodów
Martyna: Sprawdze to dla Pana
Martyna: Proszę o moment
xx: to co sie dzieje jest dla mnie nieprawdopodobne
xx: i prosze mi nie pisać że kurs był niewłaściwy
xx: skoro na innych bukmacherach kurs na zwycięstwo bjorgen był przed biegiem ok 1,7
Martyna: Przekazałam Pańskie zapytanie do naszego bukmachera
Martyna: Mam nadzieje ze za chwile otrzymam odpowiedź w tej sprawie
xx: ok
xx: poczekam
xx: nie zostawie tak tego zakładu
Martyna: Kurs na to zdarzenie powinien wynosić 1.47
xx: to prosze po takim kursie mi rozliczyc ten zakład
Martyna: Zakład ten został anulowany z uwagi na niewłaściwy kurs na to zdarzenie
xx: a nie anulowac
Martyna: Przykro mi ale nie ma możliwości zmiany kurs na zdarzenie na danym kuponie
xx: chciałem zagrac ze bjorgen nie wygr i prosze o rozliczenie zkałdu wg prawidłowego przez was kursu
xx: zagrałem na żywo
xx: to jest dla mnie skanda
xx: czuje się oszukany
Martyna: Rozumiem Pana ale nie ma takiej możliwości od strony technicznej
xx: i co mam zrobic
Martyna: Niestety ale Pański zakład pozostanie anulowany ponieważ został zawarty z nieprawidłowym kursem
xx: wygrałem
Martyna: Przepraszamy za nieprzyjemności z tym związane
xx: w takim razie chciałbym dostac rekompensate za pomyłke
xx: to jest pełna manipulacja
xx: czy dostane w związku z tym jakąś rekompesatę?
Martyna: Niestety ale nie możemy zaoferować Panu takiego bonusu
xx: brak słow

Dodam ze zaklad zostal zagrany PRZED drugim cwiercfinalem !! Ukradli mi 180zł !! Na Bet365 byl kurs 1,70 na Bjoergen win a wiec na NIE WYGRA 2,45 to idealnie pasujacy kurs !!!
SKANDAL !!

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Cały Tobet ????
Soltysiao ja bym Ci proponował jeszcze raz napisać do supportu i może trafisz inna osobę niż Martyna. Ona jest tak głupia że nie mam pytań, no chyba że wszyscy się tam podpisują jako Martyna :razz: prostej czynności nie potrafi załatwić. Także pisze jeszcze raz i jak znowu ona się odezwie to napisz że nie chcesz z nią rozmawiać tylko z inną upoważnioną osobą. Może coś załatwisz ale szczerze wątpię.

Do góry Bottom