Spróbuję dziś sobie bardziej ryzykownie, bo wydaje mi się, że fajne zdarzenie będzie miało w rosyjskiej Lidze Pro i przy takim kursie warto spróbować, więcej jest do zyskania niż stracenia, choć mój wybranek na pewno nie jest faworytem tego pojedynku. Dmitry Redenov, bo o nim mowa dopiero za chwilę rozegra swój pierwszy mecz w dniu dzisiejszym, a po godzinie stanie oko w oko z Anatolym Trushkinem i ja właśnie w tym drugim starciu typuję go na zwycięzcę, choć kursy na to nie wskazują.
Patrząc na statystykę H2H obu graczy macie pełne prawo uznać, że coś ze mną jest nie tak, bo Trushkin ogrywał mojego faworyta dziewięć razy z rzędu, a tylko wczoraj trzy razy pokazał mu miejsce w szeregu tracąc przy tym zaledwie jednego seta. Jednak kto ogląda te rosyjskie "zmagania" na tenisowych stołach pewnie już zauważył, że nie zawsze można tam wszystko racjonalnie wytłumaczyć. Dziś właśnie na to liczę. Pomijam fakt, że Dmitry ostatnio naprawdę całkiem dobrze sobie radzi. Wczoraj pomijając bezpośrednie mecze z Trushkinem miał bilans 3-2 ogrywając solidnych Khairullina, czy Koroleva, więc to nie jest też żaden ogórek. Zauważyli to z resztą bukmacherzy, którzy na dziś już mocno zjechali z kursami na Redenkova. Wczoraj na jego ewentualnych wygranych z Trushkinem można było wyłapać kursy 4.50 - 5.00, tak dziś oscylują one w granicach >3.00, a chyba najatrakcyjniejszy ma etoto.
Anatoly właśnie gra swój mecz w którym przegrywa z ww. Khairullinem, którego Redenkov spokojnie ogrywa, więc w tym meczu naprawdę może się wiele zdarzyć, a a po takim kursie uważam, że aż żal nie spróbować.
Ostatnia edycja: